Voordeel oplopend tot maar liefst € 3.500

De beste deal sluit je bij Stern, je ontvangt niet alleen veel voordeel maar wij geven ook extra veel inruilwaarde voor je huidige auto, ongeacht het merk. Tijdelijk stap je met veel voordeel in een nieuwe Renault. Wij hebben de meest aantrekkelijke modellen voor jou geselecteerd. Zo kun je kiezen uit modellen met een benzine motor, maar ook volledig elektrische en plug-in hybride modellen.

Heb je een auto in te ruilen?

Wil je een indicatie van wat je huidige auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Bekijk hieronder de kortingen en onze meest aantrekkelijke modellen. Wees er snel bij want op=op.

Scherpe actietarieven
Snel rijden
Grote voorraad

Renault actiemodellen

Renault - Best Deal - Captur Hybrid - Page Image
Plug-in Hybrid

Renault Captur Plug-in Hybrid

Kopen vanaf

€ 33.590

€ 31.790

Private lease

€ 519


Een comfortabele hoge instap gecombineerd met een geavanceerde plug-in hybride motor. Dat is innovatie en tijdelijk met € 1.800 voordeel leverbaar.

Interesse? Vul het formulier in en wij nemen contact op

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Kom proefrijden in een nieuwe Renault

Een proefrit is ontzettend belangrijk om een auto te leren kennen. Daarom ben je van harte welkom bij een van onze vestigingen in een Renault naar jouw keuze. Wij staan graag voor je klaar en leggen je de auto uit voordat je ermee weg rijdt. Zo kun je veilig op weg en ontdekken of het model bij je past. Maak nu online eenvoudig een afspraak bij Renault-dealer Stern.

Actievoorwaarden

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Deze actie is geldig van 4 januari 2021 tot en met 3 mei 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Het genoemde voordeelbedrag van € 2.800,- betreft de Renault KADJAR, het voordeel verschilt per model. Op Renault TWINGO Electric en ZOE is enkel de Renault Subsidie van toepassing. Voor de voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden.