Extra veel voordeel op de nieuwe Renault ZOE

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Renault ZOE? Wanneer je de ZOE nu bij ons koopt ontvang je € 4.000,- Renault subsidie + € 4.000,- overheidssubsidie. Hiermee wordt elektrisch rijden nog aantrekkelijker. Stap jij in?

Wij zijn op zoek naar kwalitatief goed gebruikte auto’s om onze occasion voorraad op peil te houden. Om deze reden bieden wij momenteel extra veel inruilwaarde voor jouw huidige auto! Kies voor de nieuwe Renault ZOE die het beste bij jou past. Plan alvast een proefrit in.

Uitvoeringen Renault ZOE

Renault-ZOE-Stern-3
Prijs excl. € 4.000,- overheidssubsidie

ZOE LIFE

52 kWh Batterijkoop

Kopen vanaf € 33.590

€ 29.590


Standaard uitgerust met:

  • Climate Control
  • Regen- en lichtsensor
  • Cruise control
  • EASY Link navigatiesysteem
  • Mogelijkheid tot snelladen
  • Bluetooth telefoonbediening
  • Radio DAB+
  • ISOFIX-bevestigingssysteem
  • Drie jaar kostenloos MY Z.E. Connect

Voordelig elektrisch rijden

Waarom wachten met extra voordelig elektrisch rijden als het ook nu kan? Tot en met 31 augustus ontvang je van Stern maar liefst € 4.000,- subsidie* + € 4.000,- overheidssubsidie op de nieuwe Renault ZOE. Elektrisch rijden wordt op deze manier nóg aantrekkelijker en toegankelijker.  

Bovenop het voordeel profiteer je ook nog eens van een gratis laadpas t.w.v. € 500,- of installatie van jouw eigen Wallbox**

Elke dag op pad met de Renault ZOE

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want je laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Ben jij klaar voor deze nieuwe, fantastische rijervaring?

Virtuele bezichtiging

Wil je meer weten en zien van de auto van jou keuze? Onze verkoopadviseurs maken graag een filmpje of voeren een videogesprek met jou waarin de auto tot in detail bekeken wordt.

Proefrit aan huis

Een verkoopadviseur komt bij jou langs met de auto zodat je vrijblijvend kunt proefrijden. Uiteraard kunnen wij gelijktijdig jouw huidige auto taxeren en een offerte op maat maken.

Voorwaarden

*Genoemde Renault Subsidie wordt betaald door Renault Nederland, geldig voor orders t/m 31-08-2020 en die uiterlijk voor deze datum geregistreerd worden. De overheidssubsidie is alleen geldig voor een particuliere aanschaf. De subsidie aanvraag dient door de klant te worden aangevraagd bij de overheid. De subsidie uitkering vindt bij koop plaats door een eenmalige uitkering, bij een private lease contract vindt de uitkering maandelijks plaats. Voor meer informatie over de voorwaarden verwijzen wij u naar de overheid. De subsidie voor het jaar 2020 is op, voor 2021 is de pot nog toereikend en alle subsidie aanvragen in 2020 worden doorgeschoven naar 2021. **Ondersteuning voor basis installatie Wallbox via Greenflux exclusief meerwerk. Vraag ons naar de voorwaarden. *** Vanafprijs betreft de nieuwe Renault ZOE R110 Life Batterijkoop € 33.590,- minus € 4.000,- Renault Subsidie. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Voorwaarden op renault.nl

Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 0 L/100 km, resp. 0 km /L. CO2: 0 gr./km. Geen CO2-uitstoot bij gebruik, met uitzondering van slijtende onderdelen.

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault ZOE actie

Kan ik een Renault ZOE met korting kopen?

Wij hebben een aantal ZOE speciaal ingekocht. Deze worden met hoge korting verkocht. Verder bieden wij extra veel inruilwaarde voor je huidige auto.

Wat is de beste Renault ZOE deal?

De Renault ZOE koop je nu met heel veel voordeel. Kom naar onze showroom voor de beste deal en ga stijlvol op weg.

 

Kan ik voordelig een Renault ZOE kopen?

Bij ons koop je je een nieuwe Renault ZOE met veel voordeel. Nieuwsgierig naar de scherpe prijs? Maak dan snel een afspraak.