€2.800 voordeel op de Renault CLIO Estate

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Renault CLIO Estate? Wanneer je de CLIO Estate nu bij ons koopt ontvang je € 2.800,- voordeel. Wij hebben deze voorraadauto speciaal voor jou ingekocht, dus wacht niet te lang. Wij zijn op zoek naar kwalitatief goed gebruikte auto’s om onze occasion voorraad op peil te houden. Om deze reden bieden wij momenteel extra veel inruilwaarde voor jouw huidige auto! Plan alvast een proefrit in. 

Uitvoeringen Renault CLIO Estate

Renault-Clio-Estate-Stern-2
Actie

CLIO Estate

TCe 90 ZEN

Kopen vanaf

€ 19.690

€ 16.890


Standaard uitgerust met: 

  • Lichtmetalen wielen 16 inch
  • Privacy Glass zijruiten achter en achterruit
  • Parkeersensoren achter met geluidsweergave
  • Badge Limited op flanken
  • Renault Handsfree Card voor openen, sluiten en starten zonder sleutel
  • Elektrische handrem
  • Bekleding stof ‘Limited’ antraciet
  • Instaplijsten ‘Limited’

Virtuele bezichtiging

Wil je meer weten en zien van de auto van jou keuze? Onze verkoopadviseurs maken graag een filmpje of voeren een videogesprek met jou waarin de auto tot in detail bekeken wordt. 

Proefrit aan huis

Een verkoopadviseur komt bij je langs met de auto zodat je vrijblijvend kunt proefrijden. Uiteraard kunnen wij gelijktijdig jouw huidige auto taxeren en een offerte op maat maken. 

Voorwaarden

* Vanafprijs betreft de Renault  Clio Estate TCe 90 ZEN incl. € 2.800,- voordeel. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze actie is geldig t/m 31-09-2020 op voorraad auto's bij Stern met een uiterste registratiedatum van 31-10-2020 en geldt zolang de voorraad strekt. Deze acties zijn uitsluitend geldig bij een particuliere aankoop. Getoond model is verkrijgbaar tegen meerprijs.  De genoemde bedragen zijn gebaseerd op informatie die wij hebben ontvangen van Renault Nederland. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden. 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault CLIO Estate

Kan ik een Renault CLIO Estate met korting kopen?

Wij hebben een aantal CLIO Estate speciaal ingekocht. Deze worden met hoge korting verkocht. Verder bieden wij extra veel inruilwaarde voor je huidige auto.

Wat is de beste Renault CLIO Estate deal?

De Renault CLIO Estate koop je nu met heel veel voordeel. Kom naar onze showroom voor de beste deal en ga stijlvol op weg.