Renault bedrijfswagen onderhoud in onze werkplaats

Is je Renault bedrijfswagen toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet er iets gerepareerd worden? Je bedrijfswagen moet natuurlijk in topconditie zijn zodat hij altijd voor je klaar staat. Bij Stern hebben we high-tech werkplaatsen waar gespecialiseerde monteurs werken om aan jouw Renault bedrijfswagen te sleutelen. Maak online eenvoudig een werkplaatsafspraak bij Stern. Graag tot snel!

De bedrijfswagens van Renault

Renault Kangoo - Comfort - nieuw - page image

Renault Kangoo


Renault Kangoo: International Van of The Year 2022.

 

Renault - Kangoo E-TECH nieuw - page image
Nu al te bestellen

Renault Kangoo E-Tech Electric


Renault Kangoo E-Tech Electric: Elke dag slim en geruisloos op pad, 100% electrisch.

Master dubbele cabine - page image

Renault Master E-Tech Electric


100% elektrisch met de nieuwe Renault Master E-Tech Electric

Renault bedrijfswagen specialist Stern

Als je een bedrijfswagen koopt bij Stern, krijg je te maken met echte specialisten die weten wat jouw behoeften zijn. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfswagenmarkt weten wij wat jij als ondernemer belangrijk vindt en leveren wij maatwerk oplossingen. Of het nu gaat om de aanschaf van een bedrijfswagen, een eventuele financiering of lease constructie, bedrijfswageninrichting of het onderhoud aan jouw belangrijkste bedrijfsonderdeel: bij Stern ben je aan het juiste adres!

Renault bedrijfswageninrichting

Wist je dat je ook bij Stern terecht kunt voor je bedrijfswageninrichting? Of je nu een timmerman, loodgieter of tuinman bent, wij adviseren je graag bij de juiste inrichting en installeren deze ook voor jou. Dat is de service die je mag verwachten van Stern.

Bestickering van jouw Renault

Je bus is je visitiekaartje, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kunnen wij ervoor zorgen dat je bedrijfswagen volledig in jouw huisstijl wordt afgeleverd. Dit doen wij in samenwerking met SternSigning. Een team van specialisten maakt de stickers en plakt deze zorgvuldig op jouw nieuwe bus.

Elektrische bedrijfswagens van Renault

Wil jij jouw onderneming verduurzamen en groener rijden? Goede keuze! Met de elektrische bedrijfswagens van Renault lever je niet in op kwaliteit, ruimte of gebruiksgemak maar ervaar je wel de vele voordelen van elektrisch rijden. De elektrische bedrijfswagens van Renault worden aangeduid met Z.E., dit betekent 'Zero Emission'. Met deze bestelwagens rijd je dus emissievrij en bespaar je bovendien op onderhoudskosten. 

Vind direct jouw Renault Zero Emisson bedrijfswagen op onze modeloverzichtspagina. Heb je vragen of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op, we staan voor je klaar! 

Team van specialisten - Renault-dealer Stern Pro+ vestigingen

Met onze Pro+ vestigingen is mobiliteit altijd gegarandeerd en zal jouw bedrijfsvoering nooit stil staan. In de gehele regio kun je bij vestigingen van Stern terecht voor het onderhoud aan jouw bedrijfswagen. Ook hebben wij standaard een ruime voorraad bedrijfswagens die snel leverbaar zijn. Onze experts adviseren je graag over de mogelijkheden en denken graag met jou mee over welke bedrijfswagen het beste bij jouw situatie past.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Stern?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Renault bedrijfswagens bij Stern

Welke Renault bedrijfswagen modellen zijn er leverbaar?

Bij Stern vind je het complete aanbod van Renault bedrijfswagens. Bij ons vind je de Renault Master, Renault Master Z.E., Renault Trafic, Renault Kangoo, Renault Kangoo Z.E. en Renault Kangoo Express.

Kan ik voor onderhoud aan mijn Renault bedrijfswagen bij Stern terecht?

Zeker! Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar en zorgen ervoor dat jij altijd kunt vertrouwen op je bus. Maak online gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Ik wil een Renault leasen of financieren. Kan dat bij Stern?

Ja, dat kan. Bij onze voorraadmodellen kun je de verschillende mogelijkheden vinden en gemakkelijk een offerte aanvragen. Daarnaast kun je bij een Opel-vestiging van Stern bij jou in de buurt informeren naar alle verschillende mogelijkheden. Samen vinden we dan de oplossing die het beste past!

Hebben jullie Renault bedrijfswagens op voorraad staan?

Ja, wij hebben een groot aantal Renault bedrijfswagens klaarstaan zodat jij direct weg kunt rijden. Bekijk hier onze voorraad nieuwe en tweedehands bedrijfswagens.

Zijn er ook elektrische Renault bedrijfswagen modellen leverbaar?

Ja, Renault heeft van meerdere bedrijfswagens een elektrische variant. De elektrische auto’s van Renault worden aangeduid met Z.E., wat staat voor Zero Emisson. Zo heb je de Renault Master Z.E. en de Renault Kangoo Z.E.

Kan ik mijn Renault bestelwagen ook door Stern laten inrichten?

Jazeker! Stern heeft een speciale afdeling die niets anders doet dan het inrichten van bedrijfswagens. Van een simpele betimmering van de auto tot kasten op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik mijn Renault bestelwagen ook door Stern laten bestickeren?

Ja, ook dit kan Stern voor je regelen. Maak van jouw Opel bestelwagen een uniek visitekaartje door hem volledig of gedeeltelijk te laten bestickeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.