Grote voorraad nieuw en gebruikt
Erkend duurzaam premium
6 vestigingen in Nederland

Renault bedrijfswagenspecialist Stern

Als je een bedrijfswagen koopt bij Stern, krijg je te maken met echte specialisten die weten wat jouw behoeften zijn. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfswagenmarkt weten wij wat jij als ondernemer belangrijk vindt en leveren wij maatwerk oplossingen. Of het nu gaat om de aanschaf van een bedrijfswagen, een eventuele financiering of lease constructie, bedrijfswageninrichting en het onderhoud aan jouw belangrijkste bedrijfsonderdeel: Bij Stern ben je aan het juiste adres.  

De bedrijfswagens van Renault

Master

Renault Master

Kopen vanaf

€ 23.690


Renault Master, altijd één die bij jou past. 

Master

Renault Master Z.E.

Kopen vanaf

€ 56.000


100% elektrisch met de nieuwe Renault Master Z.E. 

Kangoo

Renault Kangoo

Kopen vanaf

€ 14.090


Renault Kangoo: de compacte alleskunner. 

Kangoo

Renault Kangoo Z.E.

Kopen vanaf

€ 28.590


Elke dag op pad met de Renault Kangoo Z.E.

Team van specialisten

Met onze Pro+ vestigingen is mobiliteit bovendien altijd gegarandeerd en zal jouw bedrijfsvoering nooit stil staan. In de gehele regio kun je bij vestigingen van Stern terecht voor het onderhoud aan jouw bedrijfswagen. Ook hebben wij standaard een ruime voorraad bedrijfswagens die snel leverbaar zijn. Onze verkopers adviseren je graag over de mogelijkheden en denken graag met jou mee over welke bedrijfswagen het beste bij jouw situatie past. Meer weten over Renault Pro+? Ontdek het hier,

Meer weten over Renault bedrijfswagens?

Het beste advies voor jouw wagenpark

Of je nou zoekt naar personenwagens of bedrijfswagens, je bent bij ons aan het juiste adres. Onze accountmanagers staan altijd voor je klaar. Ze voorzien je graag van het beste advies voor jouw wagenpark. Wij stellen ze graag aan je voor: