Onze Renault bedrijfswagens

Master dubbele cabine - page image

Renault Master Z.E.


100% elektrisch met de nieuwe Renault Master Z.E. 

Ontdek wat een Renault bedrijfswagen voor jouw bedrijf kan betekenen

Bij Stern vind je het complete aanbod van Renault bedrijfswagens. Van de compacte Renault Kangoo tot de grote Renault Master. Ook voor een elektrische bedrijfswagen of voor personenvervoer ben je bij Renault aan het juiste adres.

Maak online kennis met de verschillende modellen en vind de Renault bedrijfswagen die bij je past. Heb je vragen of wil je graag advies? Kom langs in een van onze vestigingen. We helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe of tweedehands bedrijfswagen!

Veelgestelde vragen over Renault bedrijfswagens

Welke Renault bedrijfswagen modellen zijn er leverbaar?

Bij Stern vind je het complete aanbod van Renault bedrijfswagens. Bij ons vind je de Renault Master, Renault Master Z.E., Renault Trafic, Renault Trafic Passenger, Renault Kangoo, Renault Kangoo Z.E. en Renault Kangoo Express.

Zijn er ook elektrische Renault bedrijfswagen modellen leverbaar?

Ja, Renault heeft van meerdere bedrijfswagens een elektrische variant. De elektrische auto’s van Renault worden aangeduid met Z.E., wat staat voor Zero Emisson. Zo heb je de Renault Master Z.E. en de Renault Kangoo Z.E.

Ik zoek een bedrijfswagen geschikt voor personenvervoer. Heeft Renault deze?

Zeker. De Renault Trafic Passenger is een luxe en ruime wagen geschikt voor personenvervoer.

Is er een Renault bedrijfswagen chassiscabine leverbaar?

Ja, de Renault Master is in maar liefst meer dan 300 versies verkrijgbaar. Kies voor de Gesloten bestelbus, Pick-up of voor de Chassis Cabine met Distribox. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt met deze bedrijfswagen, dus neem contact op voor meer informatie of advies. We helpen je graag.