Stel zelf je financiering samen

Wil jij een financiering voor jouw Renault personenwagen? Maak dan gebruik van de Renault Flex Choice. Hiermee stel je zelf de financiering voor jouw Renault samen. Ook kies je of je daar service bij afneemt. Hoe meer services je afneemt, hoe lager de rente van je financiering wordt. Zo heb jij altijd de financiering die het best past bij jouw leven en jouw situatie. Zie hieronder een voorbeeld berekening:  

Flex Choice: Essential 
Geen services 

  • Geen aanbetaling 
  • Looptijd 60 maanden 
  • 5,9% rente 

Flex Choice Smart 
één service: Garantieplus (€519) 

  • Geen aanbetaling 
  • Looptijd van 60 maanden 
  • 4,9% rente 

Flex Choice Premium
Twee services: Garantieplus (€519) en Renault onderhoudscontract (€1.245) 

  • Geen aanbetaling
  • Looptijd van 60 maanden
  • 3,9% rente

Uitleg over de financiering

Welk bedrag? 

Wil je het hele aankoopbedrag financieren of slechts een gedeelte? Het is mogelijk om een aanbetaling te doen met de inruil van je huidige auto of je spaargeld. Je financiert dan het bedrag dat overblijft. Hier komen eventueel de kosten van de services bij. Renault Flex Choice kent geen maximaal te financieren bedrag. Wel bepaalt jouw (financiële) situatie hoeveel je mag lenen.  

Hoeveel maanden? 

Je bepaalt zelf de looptijd van je financiering. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Dit komt doordat het bedrag over meer maanden wordt verspreid. Kies tussen 36, 48 of 60 maanden.  

Welke rente? 

Hoe meer services, hoe lager de rente. Een financiering zonder services heeft een rente van 5,9 procent. Als je één service aanschaft, daalt de rente al naar 4,9 procent. Kies je voor twee services, dan betaal je over je hele financiering nog maar 3,9 procent rente.  

Wat gebeurt er aan het einde van de looptijd van de financiering? 

Als je alle termijnen betaalt hebt, ben je volledig eigenaar van je auto. Je kan dan natuurlijk gewoon in deze auto blijven rijden. Ben je toe aan een nieuwe Renault? Ruil dan je auto bij ons in.  

Jouw Renault Flex Choice bij Stern

Interesse in een Renault Flex Choice en wil je meer informatie? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag. Word jij liever door ons benaderd? Vraag dan eenvoudig online de informatie aan.  

Veelgestelde vragen over Renault Flex Choice

Wat is Renault Flex Choice?

Met Renault Flex Choice stel je zelf de financiering van je Renault samen. Hoe meer services je afneemt, hoe lager de rente. De looptijd stel je vooraf vast en het maandbedrag blijft de gehele periode gelijk.  

Wat is de looptijd van Renault Flex Choice?

Je bepaalt zelf de looptijd van je financiering. Hoe langer de looptijd, hoe lager het bedrag. Kies tussen een looptijd van 36, 48 en 60 maanden.  

Kan met Renault Flex Choice alles gefinancierd worden?

Ja, dat kan. Ook is het mogelijk om een aanbetaling te doen met de inruil van je huidige auto of van je spaargeld. Je financiert dan enkel het bedrag dat overblijft.