Verwacht: de gloednieuwe Renault Arkana

Maak kennis met de jongste telg in de Renault-familie: de Renault Arkana! De eerste Renault SUV-coupé. De nieuwe Renault Arkana is de volgende SUV in de succesvolle geschiedenis van Renault in dit segment. Een hoge zitpositie, vloeiende lijnen en een robuuste stijl worden gecombineerd met een sportief karakter en optimaal rijcomfort. Qua formaat is de Arkana 34 centimeter langer dan de Renault Captur en zelfs iets langer dan de Renault Kadjar. Hierdoor heeft de Arkana meer binnenruimte en de grootste kofferbakruimte in het complete segment!

De Renault Arkana zal vanaf medio 2021 bij ons in de showroom te bewonderen zijn. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Laat je gegevens achter!

De Renault Arkana E-Tech Hybride

E-Tech Hybride

Standaard in de Arkana is de innovatieve Renault E-Tech Hybride technologie. Dankzij twee elektrische motoren én een automatische versnellingsbak kun je veel elektrische kilometers afleggen. Hiermee bespaar je tot wel 40% op je brandstofverbruik en ervaar je het comfort van stil rijden. De batterij wordt opgeladen tijdens het rijden en door de energie op te slaan die vrijkomt tijdens het remmen. De auto wordt aangedreven door een 140pk sterke motor welke standaard is uitgerust als automaat.

De uitrusting van de Renault Arkana

De Renault Arkana is standaard zeer rijk uitgerust. Zo zal het Renault Multi-Sense systeem ook in dit model zijn opwachting maken. Hiermee kun je het comfort van de auto afstemmen op je persoonlijke wensen. Daarnaast is het mogelijk om te ervaren hoe het is in een zelfstandig rijdende auto te zitten dankzij het Renault EASY DRIVE systeem. Verder is de cockpit kenmerkend vanwege de grote schermen van 9,3” en 10,2” en hoogwaardige materialen. De exacte uitrusting en prijzen worden later bekend gemaakt, dus houd Renault-dealer Stern in de gaten. 

Plan jouw proefrit in de Renault Arkana

De Renault Arkana is een genot om in te rijden, een ervaring die je zelf moet opdoen tijdens een proefrit. Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op zodra de nieuwe Renault Arkana bij ons in de showroom staat. Je bent dan één van de eersten die kan proefrijden!

Stern is jouw Renault-dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of de auto aan je verwachtingen  voldoet en al je vragen aan één van onze verkoopadviseurs. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Arkana

Wat kost een Renault Arkana?

De prijzen van de Renault Arkana zijn nog niet bekend en worden later in 2021 bekend gemaakt. Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van al het nieuws rondom deze gloednieuwe SUV.

Hoe groot is de Renault Arkana?

De Renault Arkana is 4,56m lang en 1,57m hoog. Hiermee is de Arkana een maatje groter dan de Renault Captur.

In welke brandstofsoorten is de Renault Arkana verkrijgbaar?

De Renault Arkana wordt geleverd als hybride. Dit is een benzinemotor gecombineerd met twee elektromotoren. 

Is de Renault Arkana elektrisch?

De Renault Arkana is niet volledig elektrisch, maar een hybride. Dit betekent dat de benzinemotor gecombineerd wordt met twee elektromotoren en een unieke en soepele rijbeleving biedt.