Ontdek de nieuwe Renault Clio

De Renault Clio is een iconische auto en heeft al vele harten veroverd. Er zijn al meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht. In Nederland was de Clio de best verkochte auto in 2017 Je hebt bij deze auto keuze uit drie motoren. De TCe 100 benzinemotor heeft de laagste CO2-uitstoot in zijn segment. Daarmee is hij de zuinigste en de schoonste. Een complete auto met een gunstige bijtelling en de ideale auto voor de zakelijke rijder.

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Clio? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Nieuwsgierig naar de Renault Clio?

Ervaar de Renault Clio zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Een onweerstaanbaar verleidelijke look

Sensuele vormen en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe lichtsignatuur met full-ledlampen verleid je al bij de eerste aanblik. Het nieuwe dashboard en de naar jouw lichaam gevormde comfortabele stoelen zorgen voor een geweldige rijervaring.

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Clio

Wat is de prijs van de Renault CLIO?

De prijs van de Renault CLIO is afhankelijk van de uitvoering. Bekijk voor meer informatie onze prijslijst.

Is de Renault CLIO leverbaar met een elektrische aandrijving?

Ja, de Renault CLIO is net als de Renault CLIO Sport leverbaar als Plug- in Hybrid.

Waar kan ik de Renault CLIO leasen?

Je least een Renault CLIO bij onder ander SternLease. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Wat is het trekgewicht van de Renault CLIO?

De Renault CLIO trekt moeiteloos een gewicht tot 3.500 kg.

Snel naar...