Ontdek de nieuwe Renault Clio Estate

Is de Renault Clio Estate jou opgevallen? Dat begrijpen wij, het expressieve design van de Clio Estate valt namelijk echt op. De Renault Clio Estate is erg stijlvol en biedt alle comfort waar jij naar zoek. Deze auto is praktisch voor dagelijkse gebruik. Er is ruimte voor heel het gezin en voldoende ruimte om spullen op te kunnen bergen. 

Brochure en prijslijst Renault Clio Estate

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Clio Estate? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Clio Estate

Ervaar de Renault Clio Estate zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Naar wens samenstellen

De Renault Clio Estate is helemaal samen te stellen naar wens. De Renault Clio Estate is verkrijgbaar met panoramisch glazen dak, spiegelkappen en nog meer veel meer opties. Kies zelf de kleur van jouw auto. Ga je voor Rouge Flamme, Blanc Nacre, Bleu Iron of toch liever voor Noir Etoile?

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Clio Estate

Heeft de Renault Clio Estate veel bagageruimte?

Ja, de Renault Clio Estate heeft veel bagageruimte: maar liefst 443 liter. Het interieur is praktisch ingedeeld en met de uitneembare laadvloer komt daar nog eens 85 liter bij. Dankzij de lage drempel was inladen nog nooit zo gemakkelijk.

In welke uitvoering is de Renault Clio Estate leverbaar?

De Renault Clio Estate is leverbaar met de TCe 90 motor. Uit voorraad is hij leverbaar als Life, Zen en Limited uitvoering.

Snel naar...