Ontdek de nieuwe Renault Espace

De Renault Espace is een echte crossover. De auto heeft een krachtig design en een stijlvolle afwerking. Over elk detail is nagedacht. De verschuifbare middenconsole is een handige plek om spullen in op te bergen. Er ontstaat zoveel ruimte als het console naar achter geschoven wordt dat er zelfs een tas kan staan. Onder de armsteun in het middenconsole zit een opbergvak waarin twee USB-poorten zitten. Handig wanneer je jouw mobiele telefoon op wilt laden tijdens het rijden bijvoorbeeld.  

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Espace? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Nieuwsgierig naar de Renault Espace?

Ervaar de Renault Espace zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Optimale rijbeleving

Beleef een heerlijke rijervaring met het Multi-SENSE-systeem. Je hebt keuze uit verschillende rij-instellingen zoals comfort of sport. Het multimediasysteem biedt vele functionaliteiten, zoals spraakherkenning en het afspelen van video’s. Alles voor een optimale rijbeleving. De Espace heeft een onafhankelijk van elkaar in te richten interieur. Via het scherm en de knoppen in de kofferruimte laat je de stoelen verdwijnen. Eén voor één of allemaal tegelijk klappen de stoelen van de twee achterste zitrijen samen en verdwijnen onder de vloer. Zo kun je de Espace indelen zoals jij wil! 

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Espace

Hoeveel zitplaatsen heeft de Renault ESPACE? 

De Renault ESPACE heeft zeven zitplaatsen. 

Welke technologieën heeft de Renault ESPACE?

De Renault ESPACE heeft een rijhulpsysteem, ecosysteem en verschillende rij-instellingen. Deze systemen maakt het rijden hierdoor nog aangenamer.

Snel naar...