De gloednieuwe Renault Express

Hoe de nieuwe Express van buiten robuuster is dan voorgaande modellen, biedt hij vanbinnen nog meer comfort dan je gewend bent in een bedrijfswagen. De bedrijfswagen beschikt over de nieuwste technologie en alle innovatie om aan jouw wensen te voldoen. Binnenkort beschikbaar bij Renault-dealer Stern.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

De uitstraling van de Express

Het exterieur, dat spreekt voor zich met het sterke, atletische silhouet. Door de chromen accenten en de afwerking van topkwaliteit, valt het design op. De koplampen hebben automatisch groot- & dimlicht, wat ervoor zorgt dat je altijd optimaal zicht hebt zonder dat de rest van het verkeer hier last van heeft. Er is bij het ontwerpen van de nieuwe Renault Express gedacht aan extra geluidsisolatie om vermoeidheid te verminderen. Daar tegenover is de geluidskwaliteit van het audiosysteem verbeterd met speakers onderaan de voorruit en in de portierpanelen.

Het gemak van de Renault Express

Door de twaalf ingebouwde rijassistentiesystemen ervaar je puur gemak op de wegen van Europa. Denk daarbij aan Safe Distance, Adaptive cruise control en meer. Deze bestuurdersassistentiesystemen gecombineerd met de versterkte stoelen, het ergonomisch interieur en de 48 l. aan opbergmogelijkheden zorgen in totaliteit voor een comfortabele rijervaring. Renault heeft het zo praktisch ingericht dat er altijd meer dan voldoende ruimte is. Dat noemen wij nou onbegrensde ruimte.  Met het EASY LINK-multimediasysteem vind je op het 8’’ scherm de snelste weg naar bestemming.

De nieuwe Renault Express ontdekken? 

Interesse in een proefrit om zelf de luxe in een nieuwe compacte bedrijfswagen te ervaren? Vul via onderstaande button het formulier in zodat we je als één van de eersten kunnen benaderen voor een proefrit in de nieuwe Renault Express.

Direct rijden?

Liever direct wegrijden? Dat is geen enkel probleem! Kies één van de voorgaande nieuwe of tweedehands Renault Kangoo’s uit onze voorraad en profiteer van scherpe prijzen. Wil je jouw nieuwe Renault kopen of leasen? Of wil je je gekozen occasion financieren? Bij Renault-dealer Stern kan het allemaal.

Stern is jouw Renault-dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen. 

Houd mij op de hoogte van de nieuwste Kangoo Express

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Renault of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de nieuwe Renault Express

Wanneer is de nieuwe Renault Express leverbaar?

De leverdatum wordt in de aankomende periode bekend gemaakt. Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte over alle ontwikkelingen.

Welke laadruimte kan ik verwachten van de Renault Express?

De laadruimte van de Express bedraagt 3,3 m³. Met 48 liter biedt de Renault Express volop bergruimte voor kleine spullen in zijn segment.

Wat is er nieuw aan de Renault Express?

In zowel het interieur als het exterieur zijn er verschillende aanpassingen gedaan t.o.v. de Renault Kangoo. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een volledig nieuw vormgegeven voorzijde, meer opbergvakken en verschillende extra rijassistentiesystemen. Verder biedt het interieur met extra stevige stoelen nog meer comfort.