Ontdek de nieuwe Renault Grand Scénic

De Renault Grand Scénic is een ruime familieauto voor het hele gezin. De Renault heeft ruimte voor maar liefst zeven personen. De comfortabele stoelen zijn uitgerust met schuim voor extra ondersteuning. De voorstoelen zijn uitgerust met massagefunctie. Wat een luxe!  De Renault Grand Scénic is uitgerust met verschillende handige opbergvakken. Eten en drinken blijft hierin koel. De achterstoelen klappen met een druk op de knop in. Zo heb je een vlakke vloer en ruimte voor al jouw spullen. 

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Grand Scénic? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Grand Scénic ?

Ervaar de Renault Grand Scénic zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Ruimtelijk interieur

Het zicht in de Renault Grand Scénic is uniek door de driedelige voorruit. Hierdoor verbeter je het zicht rondom de auto. Dit maakt het inschatten van verkeerssituaties gemakkelijker en veiliger. Maak de auto nog ruimtelijker met het optionele glazen dak!  

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Grand Scénic

Hoeveel zitplaatsen heeft de Renault Grand SCÉNIC?

De Renault Grand SCÉNIC heeft zeven zitplaatsen. 

Is de Renault Grand SCÉNIC een gezinsauto?

De Renault Grand SCÉNIC is een luxe gezinsauto en is ruimtelijk en comfortabel.