Ontdek de nieuwe Renault Kangoo

De Renault Kangoo biedt vele mogelijkheden. Neem mee wat je wil. De Renault Kangoo is in drie lengtematen verkrijgbaar. Van 2,3 kubieke meter in de Compact tot 4 kubieke meter in de Maxi, jij kiest welke bedrijfswagen het beste bij jou past. 

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Kangoo? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Kangoo?

Ervaar de Renault Kangoo zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

De compacte alleskunner

De motoren zijn niet alleen krachtig maar maken de Kangoo ook tot de zuinigste auto in zijn klasse. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om je interieur in te richten en het aantal zitplaatsen te kiezen. Je bepaalt zelf hoe je wil dat de binnenkant wordt ingericht. Dat maakt de Renault Kangoo tot de compacte alleskunner! 

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Kangoo

Hoeveel laadruimte heeft de Renault KANGOO? 

De Renault KANGOO heeft een laadruimte tot maximaal 4,6 m3.

Is de Renault KANGOO ook als personenauto leverbaar? 

Ja, de Renault KANGOO is ook leverbaar als personenauto.