Ontdek de nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric

De Kangoo E-Tech Electric biedt precies wat je als professional nodig hebt. De Kangoo E-Tech Electric heeft dezelfde laadruimte en opties als de brandstofversies, maar veel lagere bedrijfskosten. Deze auto is dé 100% elektrische oplossing voor jouw bedrijf. De Kangoo E-Tech Electric heeft een laadvermogen van 650 kg en is leverbaar in twee lengten en in drie uitvoeringen. De flexibele laadruimte biedt een inhoud van 2,4 tot 4 m3

De nieuwe Kangoo E-Tech Electric staat medio 2022 in de showroom, maar is nu al te bestellen. Wil je direct wegrijden? Bekijk dan onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands bedrijfswagens van het huidige model. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Een nieuwe rijervaring

De Kangoo E-Tech Electric biedt een nieuwe rijervaring. De stille elektrische motor trekt pittig op. De nieuwe acculader laadt de accu in zes uur op via de wallbox bij jou thuis. Elk uur opladen met de wallbox betekent 30km rijden. Tijdens het lunchen dus genoeg tijd om bij te laden voor de tweede bezorgronde.  

De Renault Kangoo E-Tech Electric op voorraad: nieuw en tweedehands

Kies een nieuwe of tweedehands Renault Kangoo E-Tech Electric uit onze voorraad en rijd direct weg! Je kunt onze voorraadmodellen eenvoudig kopen, leasen of financieren en bij aanschaf van een occasion krijg je 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK cadeau. Bekijk de voorraad en vind jouw nieuwe Kangoo E-Tech Electric!

Stern is jouw Renault-dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Renault of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Renault Kangoo E-Tech Electric

Wanneer is de Kangoo E-Tech Electric leverbaar?

De Kangoo E-Tech Electric kan je al bestellen, maar hij staat bij ons medio 2022 in de showroom. 

Hoeveel laadruimte heeft de Renault Kangoo E-Tech Electric? 

De Renault Kangoo E-Tech Electric is verkrijgbaar met een laadvolume tot maximaal 4,6 m3.

Ik wil een Renault Kangoo E-Tech Electric zakelijk leasen. Kan dat bij Stern?

Ja, dat kan. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie of kom langs in een van onze Renault-vestigingen. We helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Kan ik een elektrische Kangoo E-Tech Electric financieren?

Ja, dat kan. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie of kom langs in een van onze Renault-vestigingen. We helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.