Ontdek de nieuwe Renault Kangoo Z.E.

De Kangoo Z.E. biedt precies wat je als professional nodig hebt. De Kangoo Z.E. heeft dezelfde laadruimte en opties als de diesel-versie, maar veel lagere bedrijfskosten. Deze auto is dé 100% elektrische oplossing voor jouw bedrijf. De Kangoo Z.E. heeft een laadvermogen van 650 kg en is leverbaar in twee lengten en in drie uitvoeringen. De flexibele laadruimte biedt een inhoud van 2,4 tot 4 m3. 

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Kangoo Z.E.? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Kangoo Z.E.?

Ervaar de Renault Kangoo Z.E. zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Een nieuwe rijervaring

De Kangoo Z.E biedt een nieuwe rijervaring. De stille elektrische motor trekt pittig op. De nieuwe acculader laadt de accu in zes uur op via de wallbox bij jou thuis. Elk uur opladen met de wallbox betekent 30km rijden. Tijdens het lunchen dus genoeg tijd om bij te laden voor de tweede bezorgronde.  

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Kangoo Z.E.

Hoeveel km kan je rijden van de Renault KANGOO Z.E.?

Je kan maar liefst 200 kilometer rijden met de KANGOO Z.E. 

Hoeveel bijtelling heeft de Renault KANGOO Z.E.? 

De KANGOO Z.E. is 100% elektrisch en heeft een bijtelling van 8%. De Kangoo heeft geen CO2-uitstoot en is perfect voor de duurzame ondernemer. 

Hoeveel laadruimte heeft de Renault KANGOO Z.E.? 

De Renault KANGOO Z.E. is verkrijgbaar met een laadvolume tot maximaal 4,6 m3.