Ontdek de nieuwe Renault Master

De Renault Master is in maar liefst meer dan 300 versies verkrijgbaar. Zo is er altijd één die past bij jou en jouw bedrijf. Kies voor de Gesloten bestelbus, Pick-up of voor de Chassis Cabine met Distribox. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt met deze bedrijfswagen.  

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Master? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Master?

Ervaar de Renault Master zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Genoeg ruimte voor elke lading

De motoren zijn sterk, zuinig en fijn in gebruik. De innovaties maken het dagelijks werken een stuk gemakkelijker. Met een laadvolume van minimaal 8m3 en maximaal 22m3 is er genoeg ruimte voor elke lading. De Master is als enkele en dubbele cabine verkrijgbaar. 

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Master

Hoeveel laadruimte heeft de Renault MASTER? 

De Renault MASTER heeft een laadvolume tot maar liefst 22 m3.

In hoeveel versies is de Renault MASTER verkrijgbaar? 

De MASTER is verkrijgbaar in meer dan 300 versies. 

Is het makkelijk spullen uit te laden met de Renault MASTER? 

De Renault MASTER heeft een van de laagste tildrempels op de markt. Verder zijn er handige handgrepen, led-verlichting en verschillende sjorogen in de laadruimte. 

Snel naar...