Kopen vanaf

€ 23.690

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Renault Master

De Renault Master is in maar liefst meer dan 300 versies verkrijgbaar. Zo is er altijd één die past bij jou en jouw bedrijf. Kies voor de Gesloten bestelbus, Pick-up of voor de Chassis Cabine met Distribox. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt met deze bedrijfswagen.  

Bekijk de verschillende uitvoeringen in de brochure en vraag eenvoudig een offerte aan of vind direct jouw nieuwe of tweedehands Renault Master in onze voorraad.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?

NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Master? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Master

Ervaar de Renault Master zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Genoeg ruimte voor elke lading

De motoren zijn sterk, zuinig en fijn in gebruik. De innovaties maken het dagelijks werken een stuk gemakkelijker. Met een laadvolume van minimaal 8m3 en maximaal 22m3 is er genoeg ruimte voor elke lading. De Master is als enkele en dubbele cabine verkrijgbaar. 

De Renault Master op voorraad: nieuw en tweedehands

Liever niet wachten op de levertijd? Kies een nieuwe of tweedehands Renault Master uit onze voorraad! We hebben verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden beschikbaar en deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Daarnaast krijg je bij aanschaf van een occasion een leven lang gratis APK. Bekijk direct de voorraad en vind jouw nieuwe Master!

Stern is jouw Renault-dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Master

Hoeveel laadruimte heeft de Renault MASTER? 

De Renault MASTER heeft een laadvolume tot maar liefst 22 m3.

In hoeveel versies is de Renault MASTER verkrijgbaar? 

De MASTER is verkrijgbaar in meer dan 300 versies. 

Is het makkelijk spullen uit te laden met de Renault MASTER? 

De Renault MASTER heeft een van de laagste tildrempels op de markt. Verder zijn er handige handgrepen, led-verlichting en verschillende sjorogen in de laadruimte.