Ontdek de nieuwe Renault Master Z.E.

De nieuwe Renault Master Z.E. is er voor iedereen. De Master Z.E. is namelijk beschikbaar in drie verschillende lengtes van 5.04 meter tot 6.19 meter. Ook zijn er twee verschillende hoogtes mogelijk, van 2.3 meter tot 2.49 meter. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. De Renault Master Z.E. is hetzelfde als de standaard Renault Master maar dan helemaal elektrisch. Er kan maar liefst 22m3 en tot 1.100 kilo in worden vervoerd. Perfect voor elke klus.  

Bekijk de verschillende uitvoeringen in de brochure of vind een nieuwe of tweedehands Renault Master Z.E. in onze voorraad!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Master Z.E.? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Master Z.E.?

Ervaar de Renault Master Z.E. zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Zeer geschikt voor ritten in de stad

Met de Renault Master Z.E. kan je tot 200 km rijden zonder tussendoor op te laden. De elektrische Renault is erg geschikt voor afleveringen in het midden van de stad.  

De Renault Master Z.E. op voorraad: nieuw en tweedehands

Kies voor een Renault Master Z.E. uit onze voorraad en rijd direct weg! Je kunt onze voorraadmodellen direct kopen, leasen of financieren en bij aanschaf van een occasion ontvang je een leven lang gratis APK cadeau! Bekijk onze actuele voorraad en vind de Master Z.E. die bij je past!

Stern is jouw Renault-dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Master Z.E.

Hoeveel km kan je rijden met de Renault Master Z.E.?

Je kan maar liefst 200 kilometer rijden met de Renault Master Z.E.  

Hoeveel bijtelling heeft de Renault Master Z.E.? 

De Renault Master Z.E. is 100% elektrisch en heeft een bijtelling van 8%. De Master Z.E. heeft geen CO2-uitstoot en is perfect voor de duurzame ondernemer.

Hoeveel laadruimte heeft de Renault Master Z.E.? 

De Renault Master Z.E. is verkrijgbaar met een laadvolume 22 m3.