Ontdek de nieuwe Renault Mégane

De sportieve, elegante Renault Mégane staat voor jou klaar. De strakke lijnen maken het model elegant, de imposante grille sportief. Je kunt niet om de Renault Mégane heen, hij valt op. 

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Mégane? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Mégane?

Ervaar de Renault Mégane zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Optimale rijbeleving

Het kleurenscherm van de Renault Mégane houdt jou continu op de hoogte. Met het mediasysteem ben je altijd en overal verbonden. Met je stem kan je alles instellen of opzetten wat je maar wil. Kies uit de vijf rijstijlen de instelling die het beste past bij jouw stemming en rijgedrag. Jouw Renault Mégane is daardoor erg persoonlijk  en zorgt voor een optimale rijbeleving.

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Mégane

Hoe zijn de rijeigenschappen van de Renault MÉGANE?

De rijeigenschap van de Renault MÉGANE is sportief maar biedt ook veel comfort.

Hoe veilig is de Renault MÉGANE?

De MÉGANE is veilig en betrouwbaar door het uitgebreide veiligheidspakket.

Is de Renault MÉGANE leverbaar als hybride?

De nieuwe MÉGANE is leverbaar als plug-in hybride aandrijving.