Kopen vanaf

€ 35.390

Private lease

€ 449

Bijtellingspercentage

16%

De Renault Mégane E-Tech electric nu te bestellen!

Maak kennis met de Mégane E-TECH Electric. Dé Renault Mégane eVision leek onwerkelijk, maar niks is minder waar. Deze elektrische concept car heeft de uitstraling van een SUV, biedt je ruim 470 km aan actieradius en combineert sportiviteit met comfort. Hij maakt alle dromen waar, doordat het model perfect inspeelt op innovatie, emoties & prestaties. Gebruik al je zintuigen en verwacht een intense, verrassende rit in de Renault Mégane E-TECH Electric.

De Renault Mégane E-Tech electric staat binnenkort bij ons in de showroom, maar is nu al te bestellen. Wil jij er snel bij zijn en profiteren van de nieuwe subsidie per 3 januari 2022, op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen zoals de sneakpreview in de showroom, de brochure ontvangen en/of als één van de eersten proefrijden? Schrijf je in en wij zorgen dat je geen enkele onthulling mist.

Wil je niet wachten en gelijk wegrijden? Vind het oude model van de Renault Mégane die bij je past in onze voorraad tweedehands modellen en rijd direct weg.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

De Renault Mégane E-Tech electric heeft een grenzeloos design

De Mégane E-Tech electric laat je op een andere manier naar electric driving kijken. Zo zorgen aspecten zoals de Full LED-verlichting aan de voorzijde, een unieke 3D-strook & 20 inch lichtmetalen velgen ervoor dat het design van de auto luxe en origineel is. Door de volledig vlakke vloer krijg je maximale ruimte in het interieur. Leun achterover, zet je favoriete nummer op en geniet van de muziek door het Harman Kardon-audiosysteem. De Mégane E-Tech electric biedt je bij elke rit de prestaties van een sportwagen en de ruimte van een sedan.

Nieuw subsidiebudget beschikbaar!

Voor nieuwe voertuigen is in 2022 € 71 miljoen beschikbaar gesteld vanuit de overheid. Hiermee verwachten zij ongeveer 21.000 particulieren te kunnen ondersteunen. De subsidie vraag je aan nadat je koop- of leaseovereenkomst hebt afgesloten. Op de nieuwe Mégane E-tech electric kun je € 3.350 subsidie aanvragen

Een vernieuwde rijervaring in de Renault Mégane E-Tech electric

Wanneer je komt aanlopen voelt het al als thuiskomen. De auto licht direct de koplampen op door keyless entry en geeft het mooie Renault-logo weer op de grond. Stap in de auto en ervaar het gemak. Het navigatiesysteem wordt realtime bijgewerkt met Google Maps, zo rijd je nooit meer via een omleiding of wegversperring en heb je altijd de snelste route van A naar B. Vind al je apps gemakkelijk op één van de twee 12 inch schermen met Google integratie. Klaar om weg te rijden? Sla gemakkelijk via enkele knoppen jouw stoelvoorkeuren, interieurstijlen en rij-instellingen op, nooit meer nadenken of zoeken. De Mégane E-Tech electric herkent je direct wanneer je instapt.

De Renault Mégane E-Tech electric is 100% elektrisch en levert een perfecte actieradius. De duurzaamheid zie je overal in terug; denk daarbij aan 100% gerecycled interieurbekleding en de auto stoot, inclusief productie, tot wel 50% minder CO2 uit. Daarnaast is het door alle voordelen, zoals lagere onderhoudskosten en brandstofkosten ten opzichte van benzine, ook nog eens een verademing voor je portemonnee.

Rijd de Renault Mégane E-Tech electric als één van de eersten

De Renault Mégane E-Tech electric is een genot om in te rijden, een ervaring die je zelf moet opdoen tijdens een proefrit. Rijd al vanaf vanaf € 35.390 of private lease de Mégane E-Tech electric vanaf € 449 per maand. Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op zodra de nieuwe Mégane E-Tech electric bij ons in de showroom staat. Je bent dan één van de eersten die hem kan komen bekijken of kan proefrijden!

Liever direct wegrijden? Dat kan! Stern heeft tweedehands  modellen op voorraad staan van de huidige Renault Mégane. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. We hebben verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden in ons aanbod en als je kiest voor een occasion krijg je van ons een leven lang gratis APK cadeau. Bekijk de voorraad en vind je nieuwe auto!

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Mégane E-Tech electric

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Renault of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Mégane E-Tech electric

Wat kost de Renault Mégane E-TECH Electric?

De Mégane E-TECH electric is leverbaar vanaf € 35.390 of private lease de Mégane E-Tech electric vanaf € 449 per maand.

Wat kan ik qua kilometers met de elektrische Mégane E-Tech electric rijden?

De actieradius van de Mégane E-TECH Electric ligt rond de 450 - 470 km, afhankelijk van de uitvoering. Je hoeft dus nooit meer te tanken en maar eens in de zoveel tijd te laden. 

Is er ook een benzine of diesel variant van de Mégane E-TECH electric?

Er is enkel een 100% elektrische variant van de Mégane E-TECH electric.