De Renault Mégane Estate, leer hem kennen. 

De nieuwe Mégane Estate herken je in één oogopslag. Deze zakelijke gezinsauto maakt zeker een statement. Zowel het interieur als het exterieur zijn stijlvol en de flexibele indeling geeft je veel laadruimte. Zowel zakelijk als privé kan dit goed van pas komen. De Mégane Estate is een auto die zich aanpast aan jouw leven. 

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Renault Mégane Estate? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ontdek de Renault Mégane Estate?

Ervaar de Renault Mégane Estate zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Eén met de weg

Gebruik de flippers achter het stuur om razendsnel te schakelen. Met de vierwielbesturing profiteer je van een perfecte wegligging. Bijzonder wendbaar en zeer efficiënt. Neem verraderlijke bochten volledig ontspannen en zonder moeite. De nieuwe Renault Mégane Estate is één met de weg.

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Mégane Estate

Hoe zijn de rijeigenschappen van de Renault MÉGANE Estate?

De Renault MÉGANE Estate is sportief maar biedt ook veel comfort.

Hoe veilig is de Renault MÉGANE Estate?

De MÉGANE Estate is veilig en betrouwbaar door het uitgebreide veiligheidspakket.

Is de Renault MÉGANE Estate leverbaar als hybride?

Ja, de nieuwe MÉGANE Estate E-tech Plug-in is vanaf nu leverbaar.

Snel naar...