Ontdek de nieuwe Renault Scénic

De Renault Scénic is dé familieauto voor het hele gezin. Deze opvallende MPV is niet alleen ruim, maar ziet er tegelijk ook chique uit. De vloeiende lijnen die gestroomlijnd zijn aan het panoramische dak maken het plaatje compleet. De stoelen van de Renault Scénic bieden veel comfort. Kortom, een auto die je van alle gemakken voorziet. 

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Scénic? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Scénic?

Ervaar de Renault Scénic zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Optimale ruimte

De verschuifbare middenconsole is een handige plek om spullen in op te bergen. Er ontstaat zoveel ruimte als het console naar achter geschoven wordt dat er zelfs een tas kan staan. Onder de armsteun in het middenconsole zit een opbergvak waarin twee USB-poorten zitten. Handig wanneer je jouw mobiele telefoon op wilt laden tijdens het rijden bijvoorbeeld.

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Scénic

Is de Renault SCÉNIC een ruime familieauto?

De Renault SCÉNIC een ruime familieauto voor het hele gezin.

Welke systemen heeft de Renault SCÉNIC?

De Renault SCÉNIC heeft de nieuwste systemen uit het hogere segment.

Is de Renault SCÉNIC een fijne reisauto?

De Renault SCÉNIC is een ruime MPV en heeft een heerlijk zitcomfort. Voor langere afstanden is de SCÉNIC zeer geschikt.