Ontdek de nieuwe Renault Talisman

De Renault Talisman is een sierlijke auto. Deze auto valt op omdat hij stoer, stijlvol en klassiek is. Met de Renault Talisman maak je indruk. Als je achter het stuur zit merk je gelijk de luxe. Het design is gericht op maximaal comfort.  

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Talisman? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Talisman?

Ervaar de Renault Talisman zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad. 

Soepele beweging

Geniet van de goede wegligging van de Talisman. Het 4Control onderstel zorgt voor een zeer kleine draaicirkel. Dankzij de meesturende achterwielen hoef je weinig aan het stuur te draaien. Je beweegt net zo soepel door de stad als met een kleine stadsauto. 

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Talisman

Hoe rijdt de Renault TALISMAN? 

De Renault TALISMAN rijdt erg comfortabel.

Is de Renault TALISMAN geschikt voor zakelijk gebruik?

De Renault TALISMAN ziet er zakelijk uit en is geschikt voor zakelijk en privé gebruik.