Ontdek de nieuwe Renault Trafic

Stimuleer het succes van jouw bedrijf met een nieuwe Renault Trafic. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met meer dan vijftig verschillende versies, is er altijd wel een Renault Trafic die bij jou past. Er is zelfs een variant met de langste laadruimte in zijn klasse. Het slimme doorlaadluik verhoogt het laadvolume.  

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Trafic? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Trafic?

Ervaar de Renault Trafic zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad. 

Optimaal comfort

De naar het lichaam ontworpen stoelen, verstelbaar stuur en de vele opbergmogelijkheden zorgen voor optimaal comfort. Alsof je in een mobiel kantoor rijdt.  De nieuwe Renault Trafic is vanaf nu ook leverbaar als automaat. Dit maakt de Trafic tot de ideale bedrijfswagen én bovendien uniek in zijn klasse. 

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Trafic

Hoeveel laadruimte heeft de Renault TRAFIC? 

De laadruimte van de Renault TRAFIC is maximaal 8,6 m3 en is afhankelijk van de uitvoering. 

Is de Renault TRAFIC leverbaar met automaat?

Ja, de Renault TRAFIC is leverbaar met een automaat.