Ontdek de nieuwe Renault Zoe

De nieuwe Zoe heeft een sterke uitstraling en staat voor gemak. Want je laadt hem snel op, hij is muisstil en trekt lekker vlot op. Ben jij klaar voor deze fantastische rijervaring? De nieuwe Zoe combineert comfort met respect voor het milieu. De stoelbekleding is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Het dashboard heeft een make-over gekregen en het interieur is nog verfijnder geworden. Met de elektrische accu kan je tot 395 km rijden. 

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Zoe? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Nieuwsgierig naar de Renault Zoe?

Ervaar de Renault Zoe zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Ogen op de weg

Bedien alle functies eenvoudig met het multimediasysteem. Navigeren, handsfree bellen of jouw favoriete radiozenders instellen? Gebruikt de smartphone-applicaties rechtstreeks via het scherm. Dankzij de spraakbediening houd je je ogen altijd op de weg.  

Stern is jouw Renault dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Zoe

Hoeveel kilometer kan je rijden van de Renault ZOE?

Je kan maar liefst 395 kilometer rijden met de ZOE. 

Hoeveel bijtelling heeft de Renault ZOE? 

De Renault Zoe is 100% elektrisch en heeft een bijtelling van 8% voor de zakelijke rijder.

Waar kan ik je de Renault ZOE opladen? 

Je kan de Renault ZOE thuis opladen, op het werk, bij een openbare laadpaal en langs de snelweg.