Elektrisch rijden met Renault E-Tech Electric

Kiezen voor elektrisch rijden met Renault is kiezen voor zorgeloosheid. Voor verder wegrijden, voor overal kunnen opladen, voor zekerheid, maar ook voor avontuur. Rijd in volledige stilte zonder uitstoot en bespaar tegelijkertijd op je kosten. Het 100% elektrisch programma van Renault bestaat inmiddels uit de Twingo E-TECH Electric, Twizy E-TECH Electric, Zoe E-TECH Electric, Mégane E-TECH Electric, Kangoo E-TECH Electric en Master E-TECH Electric. Met ruim 10 jaar ervaring is Renault ook jouw partner voor 100% elektrisch.

De elektrische auto’s van Renault

Renault-Twizy-Stern-7

Renault Twizy E-Tech electric


Een volledig elektrische tweezits vierwieler speciaal ontworpen voor de stad. Het is ook beschikbaar in een Cargo-versie voor professionals. Compact, zuinig en veilig. 

06_De-nieuwe-Renault-Twingo-Electric

Renault Twingo E-Tech electric


Elektrisch, compact maar toch helemaal compleet. De elektrische Twingo brengt jou verder.

Renault-ZOE-Stern-7

Renault Zoe E-Tech electric


 Elke dag op pad met de Renault Zoe. Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe Zoe heeft een sterke uitstraling. Je laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. 

Megane Electric - page image - 5
Nieuw!

Renault Mégane E-Tech electric


De Mégane E-Tech electric zet nieuwe standaarden in zijn segment. Met een bijzondere uitstraling dankzij het design in de stijl van een SUV en de compacte carrosserie van een sedan is de Mégane een ware aandachtstrekker.

Renault-Kangoo-ZE-Stern-18

Kangoo E-Tech electric


De Renault Kangoo E-Tech electric leent zich prima als bedrijfswagen maar ook als personenwagen. Hij is zelfs te verkrijgen met 5 zitplaatsen. Dit volledig elektrische werkpaard is de ideale auto voor diverse doeleinden. 

Renault-Master-ZE-Stern-8

Master E-Tech electric


De Renault Master E-Tech electric geeft je ritten een boost en is 100% elektrisch. De Master E-Tech electric heeft een actieradius van 120 km*. Het ontwerp is uitermate geschikt voor leveringen in de stad en in woonwijken en zorgt ervoor dat je efficiënter wordt. 

Renault voorloper in elektrisch rijden

Renault heeft ruim tien jaar expertise en daarmee een sterke positie als voorloper en Europees leider op het gebied van elektrisch rijden. De Renault ZOE is zelfs de best verkochte elektrische auto in Europa. Met de Renault ZOE, Renault TWIZY, Renault Twingo, Renault Mégane, Renault KANGOO en Renault MASTER biedt Renault een heel ruim palet aan elektrische auto’s. Inmiddels staan er acht volledig elektrische Renault auto’s en twaalf hybride modellen voor jou klaar.

Veelgestelde vragen over Renault Z.E.

Welke elektrische auto’s heeft Renault? 

Het 100% elektrisch programma van Renault bestaat inmiddels uit de Twingo E-TECH Electric, Twizy E-TECH Electric, Zoe E-TECH Electric, Mégane E-TECH Electric, Kangoo E-TECH Electric en Master E-TECH Electric.

Hoe ver kan ik rijden met een elektrische Renault?

De Renault Mégane E-TECH Electric heeft de grootste actieradius van het gamma met een bereik van maar liefst 470 kilometer volgens de officiële WLTP testnormen.

Hoe snel kan ik mijn elektrische Renault opladen?

Afhankelijk van de batterij en het oplaadpunt kan dit variëren van 1 uur met snelladen tot 8 uur oplaadtijd als je via thuis oplaadt.