Ben jij een ondernemer in hart en nieren en is jouw bedrijfswagen jouw belangrijkste compagnon? Dan is het van belang dat je een kameraad kiest die perfect bij je past. Bij Stern is daarin van alles mogelijk en daar weet Sander Beekmans je alles over te vertellen. Sander is Hoofd Fleetsales Binnendienst en zet zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat zowel grote als kleine partijen worden voorzien van hun perfecte bedrijfswagen. Om je te laten zien wat er zoal mogelijk is neemt Sander je mee voor een aantal opties.

Wij snappen als geen ander dat de laadruimte in jouw bedrijfswagen belangrijk voor je is. Daarom zijn bij Stern de mogelijkheden bijna onbeperkt. Standaard mogelijkheden zoals een laadvloer, zijwandbekleding en wielkastbescherming behoren tot de mogelijkheden. Ideaal voor je als ondernemer die intensief gebruik maakt van (de laadruimte van) jouw bedrijfswagen!

Voor sommige ondernemers is een bedrijfswagen met alleen een bescherming van de vloer en de zijwanden niet voldoende. Dit is maar goed ook, want de mogelijkheden voor wat betreft op- of ombouw van jouw Renault bedrijfswagen zijn eindeloos. Ikzelf en mijn collega adviseurs van Stern hebben hier de afgelopen jaren veel ervaring mee opgedaan. Graag bespreek ik met je wat voorbeelden.

Opbouw laadklep:

Ondernemers die dagelijks zware goederen, pallets of rolcontainers vervoeren kunnen kiezen voor de montage van een laadklep. Deze is te monteren op diverse uitvoeringen van o.a. de Renault Master. Onze adviseurs kunnen je helpen bij de keuze van de laadklep; blijven de achterdeuren zitten, of worden ze verwijderd? Is het nuttig om een zijdeur te hebben? En hoe zit het met het laadvermogen nadat de laadklep is gemonteerd.

Dubbele Cabine:

Met een dubbele cabine kan een bestelwagen worden voorzien van extra zitplaatsen waardoor er in een bestelbus met een flinke laadruimte ook 5, 6 of soms zelfs 7 personen kunnen meerijden. Hierdoor kan het voor de vakman die in de zomer ook met zijn gezin op vakantie wil een zeer praktische oplossing zijn. 

Tip van het huis:

Het is wel belangrijk om te kijken naar de fiscale aspecten van een bedrijfswagen met dubbele cabine: bij privégebruik van de auto heeft de vaste bestuurder de verplichting om 22% bijtelling te betalen over de fiscale waarde van de auto. Door de dubbele cabine in te laten bouwen na aanvraag van het kenteken kan de hoogte van de fiscale waarde worden beperkt.

Koel / vries transport

Een Renault bedrijfswagen is ook uitermate geschikt voor ombouw tot koelwagen. Het is mogelijk om een gesloten bestelwagen te isoleren en te voorzien van een koelmachine waarmee in de laadruimte van de auto temperaturen tot -18 graden gehaald kunnen worden. Deze auto’s kunnen worden gebruikt door horeca- of catering bedrijven, maar ook andere producten zoals bepaalde medicijnen moeten gekoeld worden vervoerd. Een koelwagen kan eventueel worden voorzien van een 230 volt aansluiting zodat de koelinstallatie ook kan werken als de auto stilstaat.

Master ZE

Wat is er mooier dan rijden in een bedrijfswagen die helemaal is afgestemd op de wensen en werkzaamheden van de bestuurder die er zijn werk mee moet doen? Precies! Een bedrijfswagen die daarnaast ook nog eens 100% electrisch is en dus geen Co2 uitstoot! Bij Renault was dit al mogelijk in de Electrische Kangoo ZE, maar sinds dit jaar is het ook mogelijk met de Renault Master. Met een NEDC-Actieradius van 200 km en een laadvermogen tot ca, 1.100 kg is de Master met een laadruimte die tot 22M3 kan bevatten is deze elektrische bestelbus ideaal voor stadsdistributie.

Bij de keuze voor een Master ZE komen verschillende keuzes om de hoek kijken, waarbij wij je graag adviseren en van dienst zijn. Denk hierbij aan welke opties en accessoires kunnen het beste worden gekozen op deze auto en wat is de invloed van deze zaken op het laadvermogen en de actieradius van de auto? Hoe zit het met de keuze voor de laadinfra en wat is het gevolg als er in de (nabije) toekomst meer elektrische (bedrijfs)wagens moeten opladen? Allemaal vragen waarbij wij graag met u meedenken. Wij halen voldoening uit ons werk als er weer een bedrijfswagen de weg op gaat waarvan men kan zeggen, dat is mijn belangrijkste partner en deze past perfect bij mij.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsvoering en zoekt je een kameraad? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers bij jouw in de buurt!