Onderhoud aan jouw Renault

Als officieel Renault-dealer kennen wij jouw auto het beste. Wij weten welk onderhoud jouw auto nodig heeft om hem in topconditie te houden. Zou kun jij veilig en vertrouwd kilometers maken op de weg. Maak nu online een afspraak bij Renault-dealer Stern.

Onze ervaren Renault monteurs staan voor je klaar

Uiteraard wil je dat jouw Renault in topconditie is en blijft. Onze ervaren monteurs kennen jouw Renault van binnen en van buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. Met passie voor het merk Renault en vanuit onze moderne werkplaatsen werken zij graag aan jouw auto. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw auto zijn waarde behoudt. Kom gerust langs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of schadeherstel.

Moderne werkplaats
Vakkundige monteurs
Merk-erkend onderhoud

Onderhoud, reparatie of APK

Bij Renault-dealer Stern weten wij hoe belangrijk je auto voor je is. Of u nu een ‘klassieke’ Renault rijdt of een gloednieuw model, je kunt niet zonder. Wanneer jouw auto toe is aan onderhoud, reparatie, of een APK wil je daar een betrouwbare partner voor. Stern staat als erkend Renault-dealer voor je klaar. Tijdens de reparatie of onderhoud aan je auto maken onze vakkundige medewerkers gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om jouw Renault te onderhouden. Zo houden wij je mobiel en garanderen wij een hoge kwaliteit.

Geen Renault toch onderhoud?

Heb je geen Renault, maar wil je dat wij jouw Fiat, Opel, Mitsubishi, Kia of welk ander merk dan ook onderhouden of repareren? Geen probleem. Wij staan voor je klaar. Bij ons is ieder merk welkom, want wij begrijpen dat het soms net even handiger is om in de buurt een garage te hebben die jouw auto van nieuwe banden voorziet of de APK regelt. Onze ervaren en deskundige monteurs kunnen iedere merk aan. Komen wij er niet uit, dan hebben wij een groot netwerk aan specialisten die met ons mee kunnen denken. Wij garanderen de kwaliteit van onze werkzaamheden middels 1 jaar garantie op reparatie of onderhoud.

Maak online een werkplaatsafspraak

  • 24/7 online een afspraak maken
  • Gemakkelijk en snel
  • Direct inzichtelijk wanneer je langs kunt komen
NL

Renault accessoires

Wil je jouw Renault nog persoonlijker maken of voorzien van handige extra opbergruimtes? Voor de Renault Twingo, Clio, Captur en Espace hebben wij vele accessoires beschikbaar. Denk aan mattensets, dakkoffers, trekhaken en fietsendragers. Uiteraard zijn de Renault-accessoires van hoge kwaliteit, sterk en betrouwbaar. Interesse? Onze verkoopadviseurs op onze vestigingen informeren je graag over de mogelijkheden.  

Reparatie en vervanging

Bij Stern helpen wij je graag met het vervangen of repareren van onderdelen aan je auto. Zo houden wij je auto altijd in topconditie. Of het nu gaat om een set nieuwe banden, een uitlaat die aan vervanging toe is of andere ruitenwissers. Vervang of repareer altijd tijdig onderdelen aan je auto. Zo zorg je ervoor dat je auto betrouwbaar is en blijft en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Stern heeft alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden.