Jouw Renault onderhoud je met Budget Onderhoud

Is jouw Renault 5 jaar of ouder? Dan heeft Stern iets speciaals voor jou: Budget Onderhoud. Als officiële Renault-dealer weten wij als geen ander dat juist onderhoud belangrijk is, en zeker voor een auto die al wat jaren en kilometers meegaat. Daarom bieden wij tijdens een Budget Beurt echt maatwerk. Zo kijken wij bij Renault-modellen van 5 jaar of ouder naar het meest noodzakelijke onderhoud en maken wij gebruik van Economy Parts onderdelen. Dit zijn alternatieve onderdelen met een kwaliteit gelijk aan originele fabrieksonderdelen. Deze onderdelen zijn speciaal afgestemd op de leeftijd van jouw auto en het gebruik ervan. De onderdelen zijn tot wel 25% voordeliger dan originele Renault-onderdelen én je krijgt er gewoon 1 jaar garantie op. Daarbij krijg je voor ons maatwerk altijd een offerte vooraf, zodat jij precies weet waar je aan toe bent!

Houd je Renault in topconditie en maak direct een afspraak in de werkplaats of neem contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van een Budget Beurt bij Renault-dealer Stern

  • Tot 25% goedkoper dan originele Renault-onderdelen
  • Vooraf een offerte op maat met vaste all-in prijzen
  • Onderdelen van streng geselecteerde fabrikanten met de hoogste kwaliteit
  • Eén jaar garantie op onderdelen en arbeid (zelfs twee jaar op accu’s!)
  • Onderhoud en onderdelen afgestemd op het gebruik en ouderdom van jouw Renault

Veelgestelde vragen over Renault Budget Onderhoud

Wat is Renault Budget Onderhoud?

Dit is onderhoud speciaal voor Renault-modellen van 5 jaar of ouder. Het onderhoud is afgestemd op het gebruik en leeftijd van je auto. Daarnaast maken we gebruik van Economy Parts, waardoor je tot 25% kunt besparen in de kosten.

Wat zijn Economy Parts?

Dit zijn onderdelen die we gebruiken bij het onderhoud voor auto’s van 5 jaar of ouder. De kwaliteit van de onderdelen is afgestemd op het gebruik en leeftijd van de auto en daardoor tot 25% voordeliger dan originele onderdelen.

Kan ik met een oude Renault gewoon naar de Renault-dealer?

Uiteraard. Iedere Renault is van harte welkom bij ons, jong of oud. Voor Renault-modellen vanaf 5 jaar hebben we speciaal Economy Onderhoud met een speciaal tarief. Benieuwd? Neem contact met ons op of maak direct een werkplaatsafspraak!

Stel je vraag