Stern is de aangewezen plek

Bij Stern vinden we het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Daar hoort het regelmatig en tijdig plegen van onderhoud bij. Dus is jouw auto binnenkort toe aan APK of onderhoud? Dan is Stern de aangewezen plek! Daarnaast profiteer je bij Stern altijd van scherpe onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kun je met een gerust gevoel de weg op. 

Hieronder vind je alle lopende acties en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Alle Renault werkplaatsacties

Renault_Aircocheck_visual_2021

Gratis aircocheck


De airconditioning zorgt niet alleen voor de perfecte temperatuur in je auto, ook zorgt het systeem ervoor dat je kan genieten van een frisse, schone lucht en kan het hooikoortsklachten verminderen. Doe daarom nu de gratis aircocheck voor jouw voertuig!

We controleren gratis de werking van de airco zodat je meteen weet of onderhoud noodzakelijk is. Wij kennen je Renault namelijk als geen ander.

Renault_Zomeractie

Zomercheck


Ook deze zomer staan wij voor je klaar. Er is een grote kans dat jij straks weer op pad kan en daarin speelt je Renault een belangrijke rol. Voor slechts € 14,95 controleren wij je Renault tijdens de zomercheck op 10 vitale punten. 

Ben/wordt je lid van My Renault+? Dan is de zomercheck zelfs gratis! Zo ga je in de zomer zeker voorbereid op weg.

Werkplaats-Stern-11

20% korting op het vervangen van de remblokken


Hoor je een piepend geluid tijdens het remmen of moet je het rempedaal harder intrappen dan voorheen?  Dan is er een grote kans dat je remblokken versleten zijn. 

Wij controleren je remblokken en geven je nu 20% korting op het vervangen van de remblokken. Zo zorgen we ervoor dat je weer veilig de weg op kan.

werkplaats-stern-32 - 2

Gratis sterreparatie


Heb je een sterretje in je ruit? Dan is het verstandig om een gratis sterreparatie uit te laten voeren. Op deze manier voorkom je dat het sterretje een barst wordt. Plan online je werkplaatsafspraak in en laat je groene kaart zien bij aankomst. Wij zullen dan gratis het sterretje in je autoruit repareren.

Maatregelen rondom Covid-19

Wij treffen verschillende maatregelen rondom het coronavirus, zodat het voor jou als bezoeker én voor onze medewerkers veilig is om langs te komen in onze werkplaats. Je kunt van ons de service verwachten zoals je gewend bent en we hopen je snel te mogen verwelkomen. Lees alles over de maatregelen op onze informatiepagina.
 

Houd je Renault in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Renault. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

 Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!