Stern is de aangewezen plek

Bij Stern vinden we het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Daar hoort het regelmatig en tijdig plegen van onderhoud bij. Dus is jouw auto binnenkort toe aan APK of onderhoud? Dan is Stern de aangewezen plek! Daarnaast profiteer je bij Stern altijd van scherpe onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kun je met een gerust gevoel de weg op. 

Hieronder vind je alle lopende acties en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Alle Renault werkplaatsacties

Stern - Renault - Winteractie - Page Image

Renault Wintercheck. Maak kans op een uniek VIP-weekend in Disneyland Parijs.


Maak je Renault winterklaar en kom langs voor de Renault Wintercheck én maak daarbij kans op een uniek VIP-weekend in Disneyland Parijs.

 

Stern - ruitenwissers - page image

20% korting op nieuwe ruitenwissers


Goed zicht is van groot belang, zeker wanneer het ’s winters slechter weer wordt. Daarnaast slijten je ruitenwissers sneller in de winter door veelvuldig gebruik en vorst. Daarom krijg je in november en december 20% korting op de aanschaf van nieuwe ruitenwissers bij een kleine of grote beurt of bij een APK. Kom langs en profiteer!

Werkplaats-Stern-29

20% korting op een nieuwe accu


Afgelopen zomer hebben we veel extreem warme dagen gehad. Op deze dagen slijt je accu extra hard. Helaas merk je dit vaak pas in de winter, wanneer de auto moeite heeft met starten of helemaal niet meer start. Om dat te voorkomen krijg je bij Renault-dealer Stern 20% korting op de aanschaf van een nieuwe accu!

Maatregelen rondom Covid-19

Wij treffen verschillende maatregelen rondom het coronavirus, zodat het voor jou als bezoeker én voor onze medewerkers veilig is om langs te komen in onze werkplaats. Je kunt van ons de service verwachten zoals je gewend bent en we hopen je snel te mogen verwelkomen. Lees alles over de maatregelen op onze informatiepagina.
 

Houd je Renault in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Renault. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

 Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Disclaimer

Deze actie is geldig van 1 november tot en met 31 december 2020 bij alle vestigingen van Renault-dealer Stern. De geldt voor particulier geregistreerde auto’s. Lease auto’s en garagisten zijn uitgesloten van deze actie.