Stern is de aangewezen plek

Bij Stern vinden we het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Daar hoort het regelmatig en tijdig plegen van onderhoud bij. Dus is jouw auto binnenkort toe aan APK of onderhoud? Dan is Stern de aangewezen plek! Daarnaast profiteer je bij Stern altijd van scherpe onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kun je met een gerust gevoel de weg op. 

Hieronder vind je alle lopende acties en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Alle Renault werkplaatsacties

Stern - ruitenwissers - page image

Gratis nieuwe ruitenwisserbladen bij grote beurt


Je hebt in de winter je ruitenwissers waarschijnlijk regelmatig gebruikt en je ruitenwissers kunnen flink versleten zijn door de strenge vorst en ijsvorming op je voorruit. Wanneer je nú langskomt voor een grote beurt vervangen wij gratis de ruitenwisserbladen op je auto. Zo heb jij weer perfect zicht!

Renault - My Renault - Page Image - 3

Renault ontwinterbeurt


Met de Renault ontwinterbeurt kun jij na het slechte weer van afgelopen periode weer veilig op weg. We checken je auto op 32 punten en maken je auto daarnaast helemaal vrij van pekelresten.

De ontwinterbeurt kost slechts € 74,95. Maak nu een werkplaatsafspraak bij Stern.

Maatregelen rondom Covid-19

Wij treffen verschillende maatregelen rondom het coronavirus, zodat het voor jou als bezoeker én voor onze medewerkers veilig is om langs te komen in onze werkplaats. Je kunt van ons de service verwachten zoals je gewend bent en we hopen je snel te mogen verwelkomen. Lees alles over de maatregelen op onze informatiepagina.
 

Houd je Renault in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Renault. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

 Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Disclaimer

Deze actie is geldig van 1 november 2020 tot en met 30 april 2021 bij alle vestigingen van Renault-dealer Stern. De geldt voor particulier geregistreerde auto’s. Lease auto’s en garagisten zijn uitgesloten van deze actie.