Gratis accucheck

Bij Renault-dealer Stern kun je nu gratis je accu laten controleren. Zo bepalen we of de accu nog goed genoeg is of dat hij beter vervangen kan worden om zonder problemen de winter door te komen. En blijkt je accu aan vervanging toe? Dan kun je bij ons rekenen op een aantrekkelijk tarief.

Maak direct een afspraak in de werkplaats en ga deze winter onbezorgd de weg op!

Accucheck

De accu is een belangrijk onderdeel van je auto. Iedereen weet hoe vervelend het is als je auto niet start, dit komt altijd ongelegen. Tijdens (extreme) hitte slijt de accu altijd extra. Afgelopen zomer heeft Nederland opnieuw te maken gehad met een hittegolf en dit komt de accu niet ten goede. Nu merk je er misschien nog niet veel van, maar zodra het weer koud wordt wel. Daarom is het verstandig om tijdig je accu te laten controleren zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Maak snel een afspraak in één van onze vestigingen.

Voorwaarden

Deze actie is geldig van 1 september tot en met 31 oktober 2020 bij alle vestigingen van Renault-dealer Stern. De actie geldt voor particulier geregistreerde auto’s. Lease auto’s en garagisten zijn uitgesloten van deze actie.