Goed voorbereid op vakantie met een trekhaak

Voor iedereen ziet de vakantie er dit jaar helaas anders uit. Gelukkig zijn er mogelijkheden om alsnog met de auto op vakantie te gaan, in eigen land maar ook naar het buitenland. Tijdens een autovakantie is een trekhaak enorm handig en soms zelfs onmisbaar. Koop en laat in de maanden juni en juli bij Stern een trekhaak monteren vanaf € 699,-. Dit actietarief geldt voor een vaste trekhaak met 7-polige stekker. Heb je liever een afneembare trekhaak, een 13-polige stekker of zelfs een automatisch inklapbare trekhaak? Dit kan allemaal, en onze service adviseurs maken met alle plezier een zeer scherpe offerte voor jou.

Vaste trekhaak

Een vaste trekhaak is altijd goedkoper en wordt vastgezet aan het chassis van jouw auto. Het is niet mogelijk om deze trekhaak zelf te verwijderen maar is daarentegen zeer geschikt wanneer je  regelmatig gebruik maakt van de trekhaak voor bijvoorbeeld het trekken van een aanhangwagen of een fietsendrager.

Afneembare trekhaak

Zoals de naam het al zegt, is deze trekhaak afneembaar. De trekhaak kan losgekoppeld worden van het gemonteerde gedeelte aan jouw chassis. De trekhaak zit stevig vast aan het chassis maar is afneembaar voor meer gemak. Wij adviseren om voor deze trekhaak te kiezen wanneer je sporadisch gebruik maakt van een trekhaak. Wanneer jede trekhaak afneemt blijft het uiterlijk van de auto onveranderd en heb je geen problemen met eventuele parkeersensoren.

Trekhaak kopen met een 7-polige of 13-polige stekker

Bij het aanschaffen van een trekhaak kan je kiezen tussen een 7-polige of een 13-polige stekker. Deze stekkers zorgen voor de stroomvoorziening van de aanhangwagen, fietsendrager of caravan. Standaard offreren wij een 7-polige stekker omdat deze goedkoper is en het meeste voorkomt. De 7-polige stekker is voldoende om de richtingaanwijzers, kentekenplaatverlichting, remlicht en achteruitrijlicht van stroom te voorzien. Een 13-polige stekker is gebruikelijk bij het gebruik van een caravan omdat deze is voorzien van een elektrisch systeem voor bijvoorbeeld de koelkast. Om deze extra systemen van voldoende stroomcapaciteit te voorzien is een 13-polige stekker noodzakelijk.

Accessoires

Bovendien kunnen wij op korte termijn verschillende soorten fietsendragers, dakdragers en dakkoffers leveren, ook hierover informeren wij jou graag en kijken wij naar jouw persoonlijke behoefte.

Wil je meer weten, vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Ook kun jes nel en eenvoudig online een afspraak inplannen.

 

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW en montage en gebaseerd op de modellen CLIO, CAPTUR, (Grand) SCENIC en MÉGANE Estate in de bouwjaren 2019 en 2020. Voor alle overige modellen en bouwjaren en modellen van andere merken maken wij graag een scherpe offerte op maat.