Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Renault dealer van Oss en omstreken

Aan de rand van Oss vind je onze Renault vestiging. Vanuit deze vestiging bedienen wij het gebied: Oss, Berghem, Koolwijk, Schaijk, Heesch, Geffen, Lith, Macharen, Haren, Teeffelen, Zevenbergen, Zoggel, Nistelrode en Megen. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw Renault!  

Onze vestiging heeft een grote showroom, een grote voorraad auto’s en onderdelen en moderne werkplaats met de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Oss

Renault op voorraad in Oss

Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehands Renaults. Als officiële Renault dealer weten we waar we mee bezig zijn en kunnen we je goed helpen bij het maken van de juiste keuze. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak om zelf de power van Renault te ervaren tijdens een proefrit.

Renault onderhoud en service

Om zorgeloos rond te blijven rijden met je Renault, is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Voor onderhoud, reparatie of een nieuwe APK ben je altijd welkom bij ons. We hebben de juiste kennis en onderdelen én zijn erkend Renault dealer. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar, zodat je weer snel en zonder problemen de weg op kan.