Merk-erkend schadeherstel
70+ innamepunten in Nederland
4 jaar garantie op schadeherstel

Merk-erkend schadeherstel bij Stern

Als onderdeel van het landelijke Stern-netwerk, kun je bij Stern merk-erkend schadeherstel laten uitvoeren voor 18 automerken! Via de Stern-dealers hebben wij nauwe contacten met de importeurs en fabrikanten van de populairste automerken in Nederland. Bij het herstel van je schade ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Stern zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.

Van een kras in de lak tot en met schade na een aanrijding: Stern staat voor je klaar en repareert alle soorten schades.

Maak een werkplaatsafspraak voor schadeherstel

Autoschade laten herstellen? Van een kleine kras in de lak tot een flinke schade na een aanrijding. Wij staan voor je klaar! Maak online gemakkelijk een afspraak voor het laten herstellen van je schade.

Stern schadeherstel vestigingen

Met maar liefst 12 schadeherstel vestigingen en meer dan 70 innamepunten verspreid door heel Nederland is er altijd een Stern vestiging dichtbij. Maak eenvoudig online een afspraak of kom langs bij een van onze vestigingen. Wij staan voor je klaar!

Expertiserapport laten opmaken door Stern

Moet er een expertiserapport worden opgemaakt van je auto voor bijvoorbeeld de verzekering? Wij helpen je graag. Maak online een afspraak voor het maken van een expertiserapport. Dit rapport kost standaard € 114,95 (incl. BTW). Kies je voor het herstellen van de schade door Stern? Dan wordt dit bedrag verrekend.

Stern werkt samen met alle grote verzekeraars!

Autoschade is natuurlijk ontzettend vervelend. Doordat wij samenwerken met alle grote verzekeraars is het proces van schade rijden tot reparatie een stuk aangenamer. Wel zo prettig!