Krassen en deuken spuiten

Een klein ongelukje kan de laklaag van je auto beschadigen. Deze krassen en deuken tasten de beschermlaag aan. Hierdoor kunnen onderdelen beginnen te roesten. Wij spuiten het beschadigde onderdeel van je auto. Met onze geavanceerde meetapparatuur maken we de originele kleur perfect na.  

Auto restylen

Heb je je auto liever in een andere kleur? Ook dat is mogelijk bij Stern. Wij helpen je graag bij het kiezen van een nieuwe lakkleur. Wil jij je auto of een onderdeel opnieuw laten spuiten? Welk merk of model je ook hebt, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan. Liever direct een afspraak plannen? Ook dit kan eenvoudig online. 

Een nieuwe beschermlaag

Wil je vervelende krassen herstellen? Of heb je gewoon zin in een nieuwe kleur? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het aanbrengen van een nieuwe laklaag op je auto. Ook is het mogelijk om je carrosserie, velgen en lampen te voorzien van een nieuwe beschermlaag.  

Maak nu gemakkelijk online een afspraak bij een van onze vestigingen. Liever eerst meer informatie? Lees hieronder meer over het spuitwerk van de specifieke onderdelen.  

Veelgestelde vragen over auto spuiten

Wat kost het laten spuiten van mijn auto?

Iedere vraag is maatwerk, daarom geven wij je graag een vrijblijvende prijsindicatie hoeveel het laten spuiten van je auto gaat kosten. 

Moet ik de kleurnaam of -code van mijn auto meenemen als ik deze door jullie wil laten spuiten?

Als je je auto dezelfde kleur wilt geven kunnen wij dankzij onze geavanceerde meetapparatuur de originele kleur perfect namaken. Een kleurnaam of -code is dan niet nodig. Ga je voor een nieuwe kleur dan is dit wel zo handig.