Repareer of vervang je bumper bij Stern

Je herkent het waarschijnlijk wel. Je raakt per ongeluk een hoge stoep. Of je ziet een paaltje over het hoofd tijdens het parkeren. Bumperschade komt regelmatig voor en dit kan grote gevolgen hebben. Bij Stern ben je aan het juiste adres voor het repareren of vervangen van je bumper.  

Lichte of zware bumperschade?

Als je lichte schade aan je bumper hebt, is dit vaak te repareren met spotrepair. Dit is schadeherstel aan bijvoorbeeld een kras, beschadiging of kleine deuk. Vaak hoeft het hele onderdeel niet opnieuw gespoten te worden. Is de bumper zwaar beschadigd? Of is het kunststof niet meer te herstellen? Dan gaan we over op het vervangen van de bumper. Via ons landelijke netwerk is een nieuwe bumper snel geleverd voor een goede prijs.  Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan. 

Bumper repareren bij Stern

Heb jij schade aan je bumper? Met onze handige experts en goed uitgeruste garages ben je bij Stern voor dit soort schades aan je auto altijd aan het juiste adres. Maak gemakkelijk online een afspraak voor het herstellen van de schade bij één van onze locaties bij jou in de buurt!  

Veelgestelde vragen over bumperherstel

Moet ik mijn bumper bij kleine schade meteen vervangen door een nieuwe?

Als je lichte schade aan je bumper hebt, is het vaak niet nodig om deze meteen te vervangen. Met spotrepair wordt een kras, schaafplek of deukje hersteld zonder zichtbaar kleurverschil. 

Kan ik bij grote schade mijn bumper vervangen?

Als de bumperschade te groot is voor reparatie kan deze worden vervangen.