Schade door een hagelbui

Een zware hagelbui kan schade aan je auto veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan deuken in het plaatwerk. Gelukkig kunnen wij dit vaak helemaal herstellen zonder de auto opnieuw te spuiten. Wanneer mogelijk worden de deuken uit het plaatwerk van je auto gemasseerd zonder dat de lak wordt beschadigd. Na het uitdeuken is er niets meer van de beschadiging te zien. Wij kijken graag naar de mogelijkheden om de hagelschade aan je auto te verhelpen. Welk merk of model auto je ook hebt. Kom langs in een van onze vestigingen of vraag online een offerte aan.  

Hagelschade herstellen bij Stern

Wil jij hagelschade aan je auto laten repareren? Vraag dan gemakkelijk online een prijsindicatie bij ons aan. Wij beoordelen de schade nauwkeurig en sturen je een aanbod op maat. Liever direct de schade laten repareren? Plan eenvoudig online een werkplaatsafspraak. 

Veelgestelde vragen over het herstellen van hagelschade

Moet bij hagelschade mijn auto altijd opnieuw gespoten worden?

Nee dat hoeft niet altijd. Wanneer mogelijk worden de deuken uit het plaatwerk van je auto gemasseerd zonder dat de lak wordt beschadigd. Uiteraard is dit afhankelijk van de grote en diepte van de schade.  

Wat kost het repareren van hagelschade aan mijn auto?

Iedere schade is anders. Daarom kun je bij ons vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen voor het herstel van de hagelschade aan je auto.