Lakschade aan je auto?

Krassen in de lak van je auto: of ze nou groot of klein zijn, wij kunnen ze voor je verwijderen. Je autolak ziet er weer als nieuw uit. Ook voor doffe plekken, schaafplekken en andere onregelmatigheden in de lak ben je bij Stern aan het juiste adres.  

Grote of kleine krassen herstellen

Het schuren van een autosleutel, een tak langs de weg of een hoge stoep. Een kras in de lak is al snel gemaakt. Als de verf onder de eerste laklaag niet beschadigd is, is het niet nodig om de auto opnieuw te spuiten. Vaak kunnen deze uit de lak gepoetst worden. Bij grote of diepe krassen, moet er een nieuwe laklaag op gespoten worden. Als de kras niet te groot is, spuiten we met spotrepair alleen de beschadiging. Bij grote krassen spuiten we het hele autodeel opnieuw.  

Krassen verwijderen bij Stern

Lakschade? Of heb je krassen in de voorruit of op je velgen? Wij herstellen verschillende soorten schades aan je auto. Ontdek welke schadeservices wij bieden en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het verwijderen van krassen. 

Veelgestelde vragen over krassen verwijderen

Moet ik met krassen mijn auto opnieuw laten spuiten?

Auto’s hebben meerdere laklagen. Als de verf onder de eerste laklaag niet beschadigd is, is het niet nodig om de auto opnieuw te spuiten. Bij iets grotere krassen kan de beschadiging vaak met spotrepair worden hersteld. Als de krassen heel groot zijn, moet de auto opnieuw gespoten worden. 

Wat is spotrepair?

Bij spotrepair hoeft het beschadigde onderdeel niet helemaal opnieuw gespoten te worden. Wij herstellen de beschadiging zonder dat je achteraf kleurverschil ziet.