Stern poetst de krassen uit je autolak 

Krassen in de lak van je auto zijn snel gemaakt. Denk aan een tak die langs je auto glijdt of een tas die je autodeur schampt. Wanneer dit schades zijn die alleen aan de opperlaag van de lak zitten, dan zijn deze vaak makkelijk te herstellen. Wij hoeven in sommige gevallen niet eens spuitwerk toe te passen en kunnen de kras zo uit de lak poetsen. Handig! 

Wel of geen spuitwerk?

De auto wel of niet opnieuw spuiten? Dit hangt ervan af in welke laklaag de kras zit. Autolak bestaat namelijk uit drie lagen: de grondlaag, een kleurlaag en een blanke laag. Afhankelijk van de diepte van de kras moet de kleur wel of niet bijgespoten worden. Als enkel de blanke laag is beschadigd, hoeft dit niet. Is de kras dieper? Dan is de kras alleen te herstellen met spotrepair of door het hele onderdeel opnieuw te spuiten.  

Heb jij een kras in je auto? Laat deze herstellen door Stern. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan, zodat je snel weet wat het kost om dit te laten repareren. Of maak direct een afspraak met onze werkplaats. 

Wax on Wax off

Wil je de lak van je auto extra beschermen? Dat kan! Na herstel van je krasschade brengen wij tegen een kleine meerprijs een nieuwe waslaag aan op de auto. Deze extra beschermlaag verlaagt de kans op kleine krassen. Wil je meer informatie over het poetsen en polijsten van krassen op je auto? Of over het aanbrengen van een nieuwe, beschermende waslaag? Neem dan contact op met de Stern vestiging bij jouw in de buurt. Liever direct een afspraak? Dat kan. Maak deze eenvoudig online.  

Veelgestelde vragen over poetsen en polijsten

Moet mijn auto opnieuw gespoten worden bij kleine krassen?

Nee, bij kleine krassen polijsten wij de krassen weg. Hierdoor is het niet nodig om je auto opnieuw te spuiten. 

Kan ik mijn auto beter beschermen tegen krassen?

 Je kan je auto beter beschermen tegen kleine krassen. Wij brengen dan een nieuwe waslaag aan op de autolak. Hiervoor gebruiken wij hoge kwaliteit autowax producten.