Wacht niet te lang met het repareren van ruitschade

Steenslag of versleten ruitenwissers veroorzaken soms kleine krasjes of sterretjes in de autoruit. De kans bestaat dat deze verder doorscheuren door temperatuurverschillen. Wacht dus niet te lang met repareren bij autoruitschade. Bovendien is een scheur in het zicht van de bestuurder een afkeurpunt bij de APK-keuring.  

Autoruitschade repareren bij Stern

Heb jij lichte schade aan je autoruit? Door het aanbrengen van speciale hars zie je de beschadiging bijna niet terug. Vaak wordt dit door je verzekeraar vergoed. Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen om je ruit te repareren.   

Autoruit vervangen bij Stern

Als de beschadiging aan je autoruit te groot is, kan de stevigheid van het glas niet meer gegarandeerd worden. Daarom moet deze dan worden vervangen. Wij leveren ruiten voor alle merken en modellen personenauto’s. Dit gebeurt binnen 24 uur waarna deze meteen in de auto geplaatst wordt. Wil jij zo snel mogelijk van je schade af? Maak dan online een afspraak voor schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over ruitreparatie of -vervanging

Ben ik verplicht om mijn ruit te repareren bij kleine schade?

Een scheur in het zicht van de bestuurder is een belangrijk afkeurpunt bij de APK-keuring. Als je wil blijven rijden, is het nodig om de schade te laten herstellen. 

Moet ik bij schade aan mijn autoruit meteen een vervangende ruit plaatsen?

Nee, bij lichte schade aan de autoruit is het vaak niet nodig om een vervangende ruit te plaatsen. Kom wel op tijd om te voorkomen dat de schade erger wordt.

Hoelang duurt het voordat mijn autoruit vervangen kan worden?

Als je een afspraak maakt bij een van onze vestigingen wordt een vervangende ruit binnen 24 uur besteld.  

Ben ik verzekerd voor het vervangen van mijn autoruit?

Bij de meeste verzekeraars ben je verzekerd voor het vervangen van je autoruit. Vraag dit na bij jouw verzekeraar voor wij je ruit herstellen. Wij regelen de verdere afhandeling met je verzekeraar.