Stern voor het spuiten van voertuigen – en zelfs meubels

Onze spuitcabines zijn natuurlijk geschikt om auto’s te spuiten. Maar het is ook mogelijk om andere voertuigen en voorwerpen bij ons te laten spuiten. Zo spuiten wij trucks, scooters en zelfs meubels. Wij voorzien ze van een nieuwe laklaag. Dit gaat met dezelfde snelheid en kwaliteit als het spuiten van auto-onderdelen. Voor het beste spuitwerk ben je bij Stern aan het juiste adres.  

Schade spuiten

Heb je schade aan je voertuig? Dat is voor ons geen probleem. Wij vervangen of repareren de beschadigde onderdelen. Als de laklaag is aangetast, spuiten wij dit opnieuw. Kom langs bij een van onze vestigingen. Wij helpen je graag. Of vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan. 

Spuitwerk bij Stern

Wil jij gebruik maken van ons spuitwerk? Bijvoorbeeld voor het spuiten van een truck of scooter? Of misschien zelfs een meubelstuk? Neem contact op met een vestiging en vraag naar de mogelijkheden. 

Veelgestelde vragen over overig spuitwerk

Kan ik mijn voertuig laten spuiten bij Stern?

Ja dat kan. Onze spuitcabines zijn geschikt voor auto’s, maar ook voor andere voertuigen. Denk aan scooters, busjes en bedrijfswagens. Vraag gemakkelijk online een prijsindicatie aan voor het spuitwerk van jouw voertuig.  

Wat kost het door jullie laten spuiten van een voertuig of meubelstuk?

Iedere vraag is maatwerk, daarom geven wij je graag een vrijblijvende prijsindicatie hoeveel het laten spuiten van je voertuig of meubelstuk kost.