Deuk weg, dankzij een massage 

Het kan de beste chauffeur overkomen. Je botst tegen een paaltje en veroorzaakt een klein deukje. Of een zware hagelbui zorgt voor lichte schade aan je auto. Gelukkig hoef je dan niet altijd de auto of het onderdeel opnieuw te laten spuiten. De deuk wordt dan uit het onderdeel gemasseerd zonder dat er lakschade ontstaat.  

Deuk kleiner dan vier centimeter

Is de deuk in je auto kleiner dan vier centimeter dan kan het herstellen hiervan vaak zonder de auto opnieuw te spuiten. Het maakt niet uit welk merk of welk model auto je hebt. Bij Stern helpen we je graag. Vraag nu een herstelafspraak aan. Stuur foto’s van de schade mee bij je aanvraag. Of geef een gedetailleerde beschrijving van de deuk.  

Deuk groter dan vier centimeter

Heb je een deuk groter dan vier centimeter? Dan is het uitdeuken zonder spuiten vaak niet mogelijk. Ook hiermee helpen we je graag. We deuken het onderdeel dan uit en voorzien het van een nieuwe laklaag. Zo is de schade meestal niet meer zichtbaar.  

 

 

Veelgestelde vragen over uitdeuken zonder spuiten

Kan ik butsen of deuken laten repareren zonder mijn auto over te spuiten? 

Bij deuken kleiner dan vier centimeter is het vaak niet nodig om de auto opnieuw te spuiten. Deze worden dan uit het onderdeel gemasseerd zonder dat er lakschade ontstaat.