Met winterbanden meer grip op de weg

De herfst is een goed moment om je banden te wisselen. Als het buiten kouder is dan zeven graden, zorgen winterbanden voor meer grip op de weg.  Winterbanden zijn speciaal ontwikkeld voor gladde en/of natte wegen. Ze houden meer grip op de weg doordat ze van zachter rubber zijn gemaakt. Ook hebben ze een dieper profiel waardoor het water beter wordt weggeleid. Winterbanden zijn daarom een goede investering voor het rijden in de herfst en winter. Ga je op wintersport? Controleer dan of winterbanden verplicht zijn.  

Wissel je winterbanden bij Stern

Ben jij op zoek naar nieuwe winterbanden? Of moeten je oude vervangen worden?  Bij Stern heb je een ruime keuze aan banden van de beste merken. Denk bijvoorbeeld aan Michelin, Pirelli, Bridgestone, Vredestein en Viking. Onze adviseurs op de vestiging infomeren je graag over de mogelijkheden. Uiteraard verwisselen wij je banden vakkundig en snel. Liever direct een afspraak plannen voor de bandenwissel? Plan deze online.

Nieuwe winterbanden kopen

Op zoek naar nieuwe zomer-, winter-, all season of performance banden? Bij Stern profiteer je van een ruim assortiment banden tegen de beste voorwaarden en van de beste merken. Uiteraard zijn er betaalbare oplossingen bespreekbaar voor als je minder kilometers rijdt. Vraag gemakkelijk online een offerte op door jouw wensen in te vullen. Wij vertellen je er graag meer over. 

Interesse in winterbanden? Vul het formulier in en wij nemen contact op

Veelgestelde vragen over winterbanden

Wanneer heb ik winterbanden nodig?

Als het buiten kouder is dan zeven graden is het verstandig om te wisselen naar winterbanden. Zo houd je meer grip op de weg dan met je zomerbanden.