Kies voor camperonderhoud bij Stern

Goed camperonderhoud is belangrijk. Zo weet je zeker dat je camper veilig de weg op kan en voorkom je onnodige reparatiekosten of stilstand. Zeker wanneer de camper een tijdje stil heeft gestaan is het belangrijk om de camper goed na te laten kijken en hem een onderhoudsbeurt te geven. Daarnaast zorg je met regelmatig onderhoud voor het behoud van de waarde van jouw kostbare camper.

Voor het beste camperonderhoud en de APK ben je bij Stern aan het juiste adres, omdat je kunt vertrouwen op onze betrokken en specialistische medewerkers die jouw camper door en door kennen. Houd je camper in topconditie en plan tijdig een onderhoudsbeurt of APK bij Stern!

Laat jouw camper APK keuren bij Stern

Net als een auto moet een camper APK gekeurd zijn, om er zeker van te zijn dat hij in goede conditie is en veilig de weg op kan. Ook wanneer de camper niet gebruikt wordt, moet hij op tijd APK gekeurd worden. Kom langs bij Stern en laat jouw camper keuren al vanaf € 49,50!

Tijdens de APK van jouw camper lopen wij je camper op alle belangrijke punten na. Zo zien wij ook direct of hij toe is aan onderhoud of reparatie. Wij zullen de nodige reparaties uitvoeren en op maat gemaakt advies geven voor het beste onderhoud van jouw camper. Iedere camper met een maximummassa van niet meer dan 3.500 kg is in onze vestigingen welkom. Is jouw camper zwaarder? Dan verwijzen we je graag naar een van onze Stern Truck vestigingen.

Plan direct jouw APK en ga goed voorbereid op reis!

Kies de all-in onderhoudsbeurt voor jouw camper

Een camper is jouw huis op wielen en verdient goed onderhoud. Door regelmatig camperonderhoud te laten plegen verleng je de levensduur van jouw camper en verklein je de kans op ongemakken en pech onderweg. Stern is specialist in camperonderhoud en kent campers door en door. Ongeacht of jij bijvoorbeeld een Fiat Ducato camper, Mercedes-Benz camper, Ford camper of Hymer camper hebt. Bekijk hier de volledige checklist.

Kom langs voor een all-in-onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Kies voor Camper Care bij Stern en breng jouw camper weer in topconditie!

 Camper CareCamper Care+
MotorolieJaJa
OliefilterJaJa
Vloeistoffen bijvullenJaJa

Controle op 18 

essentiële punten

JaJa
Pollenfilter Ja
Airco reinigen Ja
Luchtfilter Ja
 € 425€ 585

Camperonderhoud en keuringen bij Stern

Hoe kunnen we je helpen?
Laat ons je vragen, wensen of opmerkingen weten.

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over camperonderhoud

Kan ik bij Stern terecht voor een APK voor mijn camper?

Jazeker. Bij Stern kun je je camper al laten keuren vanaf €49,50!

Kan ik met een camper zwaarder dan 3.500kg terecht bij Stern voor camperonderhoud?

Ja, dat kan. In dat geval verwijzen we je graag naar onze Stern Trucks locaties. Is je camper lichter dan 3.500kg dan kun je gewoon terecht bij een van onze vele andere vestigingen.

Bij welke vestigingen van Stern kan ik terecht voor camperonderhoud?

Vind een vestiging voor camperonderhoud bij jou in de buurt op de kaart onderaan de pagina.

Kan ik bij Stern terecht voor een grote onderhoudsbeurt voor mijn camper?

Zeker. Stern is specialist in camperonderhoud en kent campers door en door. Ongeacht of jij bijvoorbeeld een Fiat Ducato camper, Mercedes-Benz camper, Ford camper of Hymer camper hebt.