Vraag een offerte aan

Merk jij dat je rempedaal harder in moet trappen om tot stilstand te komen? Dan is er kans dat je remmen versleten zijn. Laat ze vervangen bij een van onze vestigingen. Kies je ervoor om zowel je remblokken als remschijven tegelijk te vervangen? Dan profiteer je van een extra scherpe prijs met de Remmen achter combideal. Vraag online een offerte aan of kom langs op een Stern vestiging bij jou in de buurt. 

Laat je remmen vervangen door Stern

Geef je auto niet zomaar uit handen. Laat hem onderhouden door mensen die er écht verstand van hebben. Mensen met een passie voor auto’s. Deze mensen werken bij Stern. Onze merk-specialisten kennen jouw Ford, Renault, Kia, Mercedes-Benz of één van onze andere dealermerken door en door en staan voor je klaar om deze te onderhouden. Of het nu gaat om een grote of kleine onderhoudsbeurt, een APK-keuring of het vervangen van je remmen achter. Bij Stern ben je aan het juiste adres. 

Veelgestelde vragen over het vervangen van remmen

Hoe werken remblokken en remschijven?

De remschijf is een stalen plaat die met het wiel meedraait. Als je de rem intrapt, worden de remblokken tegen deze plaat aangedrukt. Hierdoor ontstaat wrijving en neemt je snelheid af.

Waarom zou ik alleen de onderdelen van mijn achterremmen vervangen?

Bij de meeste auto’s ligt het remvermogen bij de voorwielen. Hierdoor slijten deze remmen sneller dan die van de achterwielen. Als je de remmen achter moet vervangen, is het mogelijk dat je de voorremmen al vervangen hebt.  

Wanneer moet ik mijn remmen vervangen?

Versleten remmen herken je aan een schurend of piepend geluid tijdens het remmen. Ook moet je vaak harder je rem intrappen om tot stilstand te komen.