Onderhoud voor smart in onze moderne werkplaatsen

Je geeft jouw smart natuurlijk niet zomaar uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er verstand van hebben. Bij onze smart-vestigingen werken alleen technici die iedere smart vakkundig onderhouden. Van APK, tot (periodiek) onderhoud en specialistische diagnoses. Bij erkend smart-dealer Stern ben je aan het juiste adres.

smart reparaties

Voor onderhoud of reparaties bent je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt vooraf altijd een indicatie van de kosten en daarnaast zijn er vaste prijzen voor de onderhoudsbeurten, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen waardoor jouw smart zijn waarde behoud en je weer veilig de weg op kunt om kilometers te maken. 

Werkplaatsafspraak maken

Wil je onderhoud, een reparatie of een APK-keuring laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wilt je de banden laten wisselen? Maak eenvoudig online, een werkplaatsafspraak voor jouw smart via onze werkplaatsplanner. 

Veelgestelde vragen over smart onderhoud

Ik heb schade aan mijn smart, kan ik dan ook bij jullie terrecht?

Jazeker, onze schadevestigingen zijn gespecialiseerd in het repareren van grote en kleine schades, zoals krassen, deukjes of raamschade. Meer weten, je kunt ons ook altijd bellen op 0882927100.