Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé smart-dealer van Amersfoort

Een smart koop of onderhoud je natuurlijk bij smart-dealer Stern. Je bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Ruimtevaart 30 in Amersfoort. Bij Stern hebben wij een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte smart personenauto’s. Je profiteert altijd van scherpe acties! Ons team in Amersfoort staat graag voor je klaar!

Bij onze vestiging in Amersfoort hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Stern Amersfoort

Smart op voorraad in Amersfoort

Op zoek naar een nieuwe smart? Of een goed onderhouden occasion? Bij smart-dealer Stern in Amersfoort hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Smart onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw smart laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar!  

Veelgestelde vragen over onze smart vestiging in Amersfoort

Wat zijn de openingstijden van Stern Amersfoort?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Stern Amersfoort geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00.

Voor welke service kan ik terecht bij Stern Amersfoort?

Voor alle services aan je smart personenwagen ben je welkom bij Stern Amersfoort.