Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé smart-dealer van Nieuwegein en omstreken

Aan de Ringwade 2 vind je dé smart dealer voor de regio Nieuwegein: Stern Nieuwegein. Het grote en diverse aanbod van modellen bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Profiteer van scherpe acties en aantrekkelijk geprijsde modellen. 

Bij onze vestiging in Nieuwegein hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Stern Nieuwegein

Kom werken bij Stern – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Stern altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Smart op voorraad in Nieuwegein

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte smart, bij Stern Nieuwegein ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

Smart onderhoud en service

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Stern ben je daarom van harte welkom om jouw smart te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website. 

Veelgestelde vragen over onze smart vestiging in Nieuwegein

Wat zijn de openingstijden van Stern Nieuwegein?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Stern Nieuwegein geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Stern Nieuwegein gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Stern Nieuwegein?

Voor alle services aan je smart personenwagen ben je welkom bij Stern Nieuwegein.