Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé smart-dealer van Veenendaal en omstreken

Stern Veenendaal, gelegen aan de Galileistraat 15, is dé smart dealer voor de regio. Wij hebben een zeer ruim aanbod van nieuwe en gebruikte smart personenwagens. Voor zowel onderhoud, hulp bij de aanschaf van een auto en scherpe acties staat ons enthousiaste team klaar om jou te woord te staan. 

Bij onze vestiging in Veenendaal hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Stern Veenendaal

Smart op voorraad in Veenendaal

De voorraad smart personenauto’s is zeer ruim. Naast de aantrekkelijke prijzen, ben je bij Stern verzekerd van een betrouwbare aankoop. Wij selecteren namelijk enkel occasions die goed onderhouden zijn. Bij onze vestiging in Veenendaal vind je ook een aanbod voertuigen dat deel uitmaakt van de Stern Exclusief collectie. Voor al jouw vragen op het gebied van mobiliteit staan onze medewerkers je graag te woord!

Smart onderhoud en service

APK keuringen, groot en klein onderhoud, reparaties, het wisselen van banden: je bent voor alle soorten onderhoud en reparaties van harte welkom bij onze vestiging in Veenendaal. Een groot aantal gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. Plan eenvoudig jouw werkplaatsafspraak online via de website van Stern.