Autoleasing

Naast de gebruikelijke zakelijke leasevormen als full operational lease en financial lease, biedt Stern ook shortlease-, occasionlease- en privéleaseoplossingen aan.

Meer weten »

Leasing

Financieringen

Stern biedt autogerelateerde consumptieve en zakelijke financierings­­producten, zoals krediet, huurkoop, financial lease en persoonlijke lening. Deze producten zijn exclusief voor klanten die een auto kopen of hebben gekocht bij een Stern-bedrijf.

Meer weten »

Financieren

Autoverhuur

Met een wagenpark van circa 3.000 auto’s voorziet Stern in de behoefte aan tijdelijke mobiliteit van consumenten en bedrijven door middel van autoverhuur. Daarnaast worden vervangend vervoer en serviceverhuur geleverd ten behoeve van de klanten van de eigen bedrijven.

Meer weten »

Verhuur

Bedrijfswageninrichting

Voor de inbouw van speciale bedrijfswageninrichtingen kan men ook terecht bij Stern. Stern voorziet in zowel standaard als op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen. Dealergroep Stern maakt intensief gebruik van deze dienstverlening

Meer weten »

Bedrijfswageninrichting

Autoschadeherstel

Binnen het netwerk van Stern zijn een groot aantal locaties gespecialiseerd in autoschadeherstel. Hier wordt gerepareerd volgens fabrieksrichtlijnen en bij reparatie worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt. Een groot aantal Nederlandse verzekeraars heeft Stern geselecteerd als voorkeurshersteller.

Meer weten »

Schade innamepunt

Onderhoudscontract

Particulieren en bedrijven die zekerheid wensen met betrekking tot de onderhoudskosten van hun auto kunnen een Stern-onderhoudscontract afsluiten. Tegen een scherpe, vaste maandelijkse vergoeding weet de automobilist zich verzekerd van professioneel onderhoud door een van de Stern-bedrijven gedurende de looptijd van het contract.

Meer weten »

Onderhoudscontract

Verzekeringen

Stern verzorgt autoverzekeringen voor particulieren en bedrijven met een uitgebreide dekking, maximale zekerheid en heldere voorwaarden. De klant heeft de mogelijkheid om zijn of haar auto WA, Beperkt Casco of Volledig Casco te verzekeren in verschillende varianten. Daarnaast worden aanvullende autogerelateerde verzekeringsproducten aangeboden.

Meer weten »

Verzekeringen

Occasiongarantie

Stern onderscheidt zich in de occasionmarkt door op geselecteerde gebruikte auto’s twee jaar garantie te verlenen. Het onderhoud wordt vervolgens gedurende de garantietermijn bij een van de Stern-bedrijven uitgevoerd. Bijzondere topklasseoccasions, door inruil verkregen of speciaal aangekocht, zijn te vinden op www.sternexclusief.nl.

Meer weten »

Occasiongarantie

Wagenparkbeheer

Bedrijven met wagenparken vanaf circa vijftig auto’s kunnen bij Stern terecht voor een unieke, op maat gemaakte mobiliteitsoplossing. Door per klant het gezamenlijk belang in detail vast te leggen, verbinden zij zich vrijwillig aan de automerken en autodiensten van Stern en krijgen hiermee volledige transparantie, een hoge mate van flexibiliteit en invloed op de tariefstelling

Meer weten »

Wagenparkbeheer

E-mobility

Elektrische vervoersoplossingen tot 45 km/uur voor in stedelijke gebieden, zoals elektrische fietsen, e-cars en e-trucks, voert Stern vanaf 2019 onder de naam Stern Electric.

Meer weten »

Elektrisch vervoer