Over Stern

De autowereld verandert snel. Om daarop te kunnen inspelen, stimuleert Stern creativiteit en vernieuwende denkwijzen, door mensen met verschillende achtergronden te laten samenwerken. Stern streeft naar een prettige werkomgeving voor getalenteerde mannen en vrouwen. Bij Stern zijn medewerkers werkzaam van alle leeftijdscategorieën. Elke groep is goed vertegenwoordigd. Veel Stern-vestigingen zijn een erkend leerbedrijf en bieden zodoende opleidingsplaatsen voor monteurs en schadeherstellers.

Stern in 30 seconden

over-stern4

Onze actuele vacatures per functiegroep

autotechnicus-p

Autotechniek

Bekijk vacatures »

werkplaats-p

Schadeherstel

Bekijk vacatures »

service-m

Service/ondersteuning/overig

Bekijk vacatures »

admin-m

Administratie/finance

Bekijk vacatures »

marketing-m

Marketing en communicatie

Bekijk vacatures »

strategie-m

Management

Bekijk vacatures »

open-solliciatie-m

Open sollicitatie

Solliciteer direct »

Stern en het NexTechnician programma

Stern neemt deel aan het programma NexTechnician; een samenwerking tussen diverse ROC-opleidingen en dealers en schadeherstelbedrijven uit de regio Amsterdam. Doel van het programma is om een betere aansluiting tussen opleidingen voor werkplaatsmedewerkers en de praktijk van de werkplaats te scheppen. In het bijzonder voor monteurs, schadeherstellers en plaatwerkers, want dit zijn vakgebieden waar de technologie nooit stilstaat en vakkennis altijd bijgeschaafd moet worden.

Bekijk de video waar studenten Mobiliteit een Stern-werkplaats bezoeken om praktijkkennis op te doen.

nextechnician

said2

“We nemen onze werkwijze continu onder de loep.”

“Stern is altijd in beweging. We nemen onze werkwijze continu onder de loep en kijken waar we die kunnen verbeteren. Afgelopen jaar zijn er weer heel veel zaken verder geautomatiseerd. Momenteel zijn we bezig de mogelijkheden van de cloud optimaal te benutten en in 2016 willen we nog meer halen uit de bestaande systemen. In het verleden werden er systemen ontwikkeld en vervolgens leerden medewerkers hoe ze daarmee moesten werken. Tegenwoordig draait Stern dat om. We gaan eerst medewerkers interviewen om te ontdekken wat er speelt en wat we moeten aanpakken. Vervolgens passen we op basis van die wensen de bestaande software aan. Daarachter schuilt een heel andere inventievere manier van denken.”

- Richard Moeliker - Stern ICT

said2

"Goede sfeer bevordert goed eindresultaat"

“Stern is ontzettend betrokken bij medewerkers. Vanaf hogerop wordt er echt goed gekeken wat er op de werkvloer speelt en waar het personeel behoefte aan heeft. Dat heeft een enorme waarde en zorgt ervoor dat de sfeer onderling goed is. Iedereen in het bedrijf doet zijn uiterste best om optimale resultaten te genereren. Natuurlijk kunnen niet altijd alle neuzen dezelfde kant op staan, maar als de meningen van medewerkers van elkaar verschillen, proberen we als een team tot een goede oplossing te komen. Bij Stern begrijpt men dat betrokkenheid en een fijne samenwerking van groot belang zijn voor het eindresultaat.”

- Said el Jilali - SternSchade